Arkadaşlar malum artık yeni laptop alırken işletim sistemi dvdsi vermiyorlar ya recovery dvdsi yada recovery bölümü oluşturuyorlar oradan kurtarma yapabiliyoruz. Ben iki gün önce asus laptop aldım bilmeden disk bölümleri oluştururken rocevery bölümünü sildim şimdi format atmam gerekmiyor da mesela eğer sistem çökerse laptobu aldığım yere götürürsem tekrar işletim sistemini yüklerler mi ya da ben internetten windows 7 home basic 64 bit (şimdi kurulu olan bu) indirsem dvdye çekip kursa sonra laptobun altında yazan ürün numarası ile bir sorun olmadan windows 7yi aktifleştirebilir miyim ya da internette bulunan rocevery programlarıyla kendim rocevery dvdsi oluşturabilir miyim (tabiki windows 7 orjinalliğini yitirmeden)?
Lütfen bakın işletim sistemi kurtarma!
bence (tam emin değilim ) internetten yaparsan orjinalliğini yitirir . laptop un yanında format cd si vermiş olmaları gerekir.eğer vermemişlerse aldığın yere götür . eğer orasıda yapmassa kendin halletmelisin
ben bi mağazada laptop inceledim içinde win7 yüklü adama sordum bunun yanında cd dvd falan verilmiyormu diye adam verilmiyor dedi. biraz şüphelendim:)
yarın öbürgün format atmak gerekirse nasıl yükleyeceğiz?
sizler aldığınızda veriliyor muydu? üretici firmadan istediğiniz zaman gönderiyorlar mı ücretsiz olarak.
Hocam recovery olayı nasıl olacak bilmiyorum da netten indirdiğin windows 7 dvd si ile işletim sistemini kurup alttaki serial ile etkinleştirebilirsin orjinalliğinden bişe yitirmez olmaz o zaten senin işletim sisteminin orjinal seriali ama etkinleştirirken hata olursa telefonla ücretsiz şekilde etkinleştir 5 dakikalık iş.
Arkadaşlar malum artık yeni laptop alırken işletim sistemi dvdsi vermiyorlar ya recovery dvdsi yada recovery bölümü oluşturuyorlar oradan kurtarma yapabiliyoruz. Ben iki gün önce asus laptop aldım bilmeden disk bölümleri oluştururken rocevery bölümünü sildim şimdi format atmam gerekmiyor da mesela eğer sistem çökerse laptobu aldığım yere götürürsem tekrar işletim sistemini yüklerler mi ya da ben internetten windows 7 home basic 64 bit (şimdi kurulu olan bu) indirsem dvdye çekip kursa sonra laptobun altında yazan ürün numarası ile bir sorun olmadan windows 7yi aktifleştirebilir miyim ya da internette bulunan rocevery programlarıyla kendim rocevery dvdsi oluşturabilir miyim (tabiki windows 7 orjinalliğini yitirmeden)?İşletim sistemi kurtarma dvd'si verilmiyor.. Dvd'yi recovery bölümünü kullanarak kendiniz oluşturuyorsunuz..
Yanlışlıkla recovery bölümünü sildiniz? Aldığınız yere götürseniz tekrar işletim sistemi yüklemezler..Asus'da kullanıcı hatası olduğundan dolayı garanti kapsamında değerlendirmez ve sizden ücret talep eder..
Windows 7 Home Basic dvd'si temin ettiniz ? Evet cihazınızın altındaki ürün anahtarıyla etkinleştirip orjinal olarak kullanabilirsiniz kesinlikle sorun yaşamazsınız ..
Not:Recovery bölümünün silinmesi cihazı garanti kapsamından çıkarmaz ister Pardus 2011 yükleyin ister Windows 7 teknik servis cihazda yüklü olan işletim sistemleriyle'de ilgilenmez..Son Düzenleme: mesut53 ~ 20 Eylül 2011 09:02
İşletim sistemi kurtarma dvd'si verilmiyor.. Dvd'yi recovery bölümünü kullanarak kendiniz oluşturuyorsunuz..Teşekkür ederim yanıtınız için.
Yanlışlıkla recovery bölümünü sildiniz? Aldığınız yere götürseniz tekrar işletim sistemi yüklemezler..Asus'da kullanıcı hatası olduğundan dolayı garanti kapsamında değerlendirmez ve sizden ücret talep eder..
Windows 7 Home Basic dvd'si temin ettiniz ? Evet cihazınızın altındaki ürün anahtarıyla etkinleştirip orjinal olarak kullanabilirsiniz kesinlikle sorun yaşamazsınız ..
Not:Recovery bölümünün silinmesi cihazı garanti kapsamından çıkarmaz ister Pardus 2011 yükleyin ister Windows 7 teknik servis cihazda yüklü olan işletim sistemleriyle'de ilgilenmez..