Degerli Arkadaşlar konuya uygun bir bölüm olmadıgı için Güvenlik Bölümünde sizlere bir kaç bilgi verecegim . Günümüzde İnternet Özel hayatımıza girdi taştı sizlerinde bildigi gibi.. Dün bir kaç arkadaşım internetim kasıyor.. bilgisayarımı kullanamıyorum gibi bu tip şikayetler ile bana geldi. Elimden geldigince yardımcı olmaya çalıştım . Dün şöyle bir Port/NAT taraması yapayım dedim . Binlercesi Açık.. Özellikle Statik İp'ler Dün gece ulaşabildigim 30 İp sahibine durumu bildirdim . Şuan elimde 8 adet daha İp var fakat ulaşamıyorum.. Sizlerle paylaşacagım.. Eger tanıyorsanız yada biliyorsanız Lütfen Bu şahıslarada yardımcı olunuz...
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
78.178.176.19x TURKEY / BALIKESIR DYNAMİC / TTNET ADSL 78.184.56.12x TURKEY / ISTANBUL DYNAMİC / TTNET ADSL 85.109.11.x TURKEY / ISTANBUL 3BDANISMANLIK 85.109.11.x4x TURKEY / ISTANBUL 3BDANISMANLIK 85.109.11.1xx TURKEY / ISTANBUL SELCUK OTEL 88.240.45.xx6 TURKEY / ISTANBUL DYNAMİC / TTNET ADSL 88.246.138.xxx TURKEY / BURSA DYNAMİC / TTNET ADSL 88.2x4.x.19x TURKEY / SAKARYA DYNAMİC / TTNET ADSL
Zaten Sanal Dünyada Hacker'im Diyen Fakat Lamer Diye Adlandırılan Aslında Lamer Demeye Bin Şahit isteyen Bir sürü Ana Kuzusu insan var. Çogu (16-20) Yaş Olmak Üzere..
Desteklerinizi Bekliyorum..