Arkadaşlar bu siteyi bir eleştirir misiniz? Olumlu ve olumsuz yanlarımı görmek istiyorum.
Teşekkürler. ;)
Arkadaşlar bu siteyi bir eleştirir misiniz? Olumlu ve olumsuz yanlarımı görmek istiyorum.
Teşekkürler. ;)
siteye diyecek yok açılşı güzel yanlız portalınız her telden olacağına belli konulara odaklanırsa iyi olur
Teşekkürler bunu düşünmek lazım ;)
sadece bende mi bilmiyom ama sayfa çooook geniş. iki tane sayfayı yan yana koymuş gibi.
ewt sayfan fazla geniş sanırım bloklarda bi ayar bozuklugu fln var onların bı gorunum ayarlrıyla ılgılensen ıyı olur onun dışında güsel bir site
temelde güzel. ama biraz karışıklık var gibi algıladım. epey emek vermişsin. çok daha iyilerini yapabilecek yeteneğin var bu belli. karışıklık derken aynı anda çok fazla şeyi birden vermeye çabalamışsın. içeriği zengin tutayım derken kaybolmuşsun. ben kayboldum. bu anlamda aytzey ile aynı fikirdeyim.
Arkadaşlar sitedeki genişliği hallettim şuan normal bir şekilde sayfaya sığıyor.
İstatistik modüllerinide azaltmayı bende düşünüyorum. Çok abarttık orda farkındayım ;)
Eleştiriler içinde herkese teşekkürler.
introyu animfx ile yapmissin ama cok guzel oturtmussun
yan taraf neden ingilizce. site çözünürlüğü 1024*768 olsun. firefoxta senin sitendeki
Türkçe karakterler görünmüyor.
bence arkadaş site gayet güzel avatar yerine resim koyabilmemizde güzel ama başka bir sitede koyduğumuz resimleri otomatik olarak minimum seviyeye düşürebiliyor mesela kayıt olan bir kişi bir resim koymak istiyor fakat resim 300x300 pikselden oluşuyor sitede resmi minimum boyuta indir seçeneği var o tuşa tıkladıktan sonra resim koyulabiliyor bence böyle bir şey olursa daha iyi olur