Öncelikle konuyu yanls yere actıysam özür dilerim.
1- Elimde İntel Core i3 540 işlemci var bunun içinde entegre grafik denen bişe varmıs bnm anladıgım ( kendinden ekran kartı var ) eger öyleyse bunun ıcınde kac mb ekran kartı ( entegre grafik vardır )
2- Buna göre ucuz yollu 8 gb ram 1 gb ekran kartı destekleyecek bir anakart önerebilrmsnz ramları 1333 mhz de calıstıracak ve i3 ü destekleyecek.
3-Bu işlemcide olan entegre grafik ile ben kendım ekran kartı alıp takabılırmıyım takarsam 2 sini bir kullanabilirmyim yada 1 inim kullanmak zorundayım.
4-Ve bunların calısması ıcın guc kaynagının degişmesimi lazım veya kac watt guc kaynagı lazım kasa garantili acamıyorumda bant yapıstırmıslar acmayalım diye birde bu güc kaynagımın kac watt oldugunu bi programla fılan ogrenme ımkanımız yokmu acaba ?
5-eLimde 2 tane kingston 2gb ddr3 1333 mhz ram var birde elixir 4 gb ddr3 1333 mhz var ben ramımı 8 gb yapmak ıstıyorum yola kingstonlamı devam edim elixir ilemi aralarında ne gibi farklar var birde şu sorun var anakartta 2 slot var 1 slot kullanılmakta onda 4 gb ddr 1333 mhz var 2.slotada aynısından almak ıstıyom 2 tane kıngston 1333 2 gb ddr3 ram verıp 4gb tek slot 1333 mhz ddr3 elixirmi alayım bi akıl verin lutfen
6-Birde İntel core i3 350m mi daha iyi intel core i3 540 mı ( hangisi kaç çekirdektir ayrı ayrı anlayacagım sekılde yazacak yardım edecek abiler ablalar kardeşler arıyorum lütfen konuyu kıtlemeden bı cvp bulmam lazım tekrar özür diliyorum bugun actım daha ılk forum konum bu simdiden tskler..