arkadaşlar creative muvo v200 mp3 player ım var fakat açılırken file system error die bi hata verio.biçimlendirme yapamıyorum yarım kalıyo.sanırım firmware i varmış onu yüklemek gerkiomuş.firmware indirdim bilgisayara fakat çalıştıramıyorum.kafayı yicem biri yardım edersek gerçekten çok sevincem
LÜTFEN YARDIIIIIMMM(CREATİVE MUVO V200)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilen var da belli etmiyorlar arkadaş creative in sitesinde firmware yi nasıl yükleyeceğini yazıyor
dostum cok ozur dılerm aradan aylar gecmıs ama benım basıma da dun geldı moralım altust oldu cok kotu bı his bilirim ama bugun halleteyi basardım buyuk ıhtımalle sımdıye kadar cozmussundur ama yınede ben sana yaptıgım seyı soleyim
benımkı muvo N200 du ve http://drivers.softpedia.com dan firmware sini indirdim sımdı kontrol ettim de V200 un firmwaresini bulamadım ama bide www.tr.creative.com a bak orda olabilir simdi zamanım yok o yuzden bakamadım kusura bak ma ama onu yukledıkten soora emın ol gecıo gecmıosa cıkarılabılır dısk ın dosya sistemine bak FAT32yse FAT a bicimlendir
bılıorum su an icinden "ulen bu şimdi mi solenir" diosun ama kusra bakma benimde başıma dun geldi