arkadaşlar üstadlar lütfen yardım cookies virüsü buluyo bir düzüne kullandıgım proramlar avast,avg,avira ve microsoft security esssentials hiç biri silemedi
birde başka konu olcak ama pc yi açtıgımda hoşgeldiniz dio sonra siyah ekran geliyo sadece fare görünüyo tekrar başlatıyorum o zaman düzeliyo şimdiden teşekkürler
lütfen yardım cookies virüsü
Ccleaner ile geçmişi temizleyiniz.
bence tarayıcılarını ayarlaman lazım cookies ıstemıyorsan . fire fox da araclar/secenekler/ gızlılık sekmesınden ozel ayaları secerek fırefox dan cıktıgın an tum cerezler,cemrım dısı sayfalar ,onbelleklenmıs sayfalar vs vs vs sılınır . ie de cıkısta tum gecmısı sıl yazan yerdekı tıkı ısaretlersen program kullanmana gerek yok .
kis i dene o siler ;)
ne kis nede bir başkası asla sona erdiremez cookie dene çerezleri bu bir kere tüm herkezin ortak olarak anlayabileceği birşeydir.
eğer illada cookie olmasın derseniz efekentlinin dediklerini yapmak mantıklı buna rağmen buluyor bulmasını istemiyorum diyorsan antivirüsün içinde çerezleri sil seçeneğini iptal edersin buna rağmen yetinmem diyorsan artık paronaya olmuşsun demektir internetin fişini çek bak keyfine.
çerezler zararlı değildir.
Cookie denilen şey çerezdir.Yani;kullandığın bilgisayardaki kullanıcı bilgileridir.Çerezler teoride zararlı değildir.Fakat bazı cookie virüsleri vardır.Çerezlerinize bakarak kullanıcı bilgilerinizi öğrenmeye çalışır.Bence sistemini IObit Security 360 ile tarat.Zararlı çerezleri bulup temizler.Onun dışında çerezlerden korkma.IObit Security 360'ın linki aşağıda;
http://www.iobit.com/security360.html
arkadaşlarında belirttiği gibi internet kullanıyorsan çerezlerden kurtulamassın. bu normal c cleaner veya advanced system care tavsiye ederim. çerezleri o kadar dert etme :)
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar