ZAFERMALAZGİRT sormuş:
bilgisayarımın bazı parçaları yandığı için servise göndrmiştim, yanan parçalar tamir edildi ancak nasıl olmuşsa, DVD WRİTE' de bir sorun olmamasna rağmen sökülüp yerine  TSSTcorp CD-R/RW SH-R522C isimli bir CD-ROM takılmş.yetkili kişilere DVD write' nin değiştirildiğini yerine yukarıda ismi yazan CD-ROM takıldığını ve dvd yazamadığımı söyledim; ancak bunun hem CD hem de DVD yazdığını farklı marka DVD denememi söylediler. ben farklı markaları denememe rağmen dvd okutamadım ve yazamadım. acaba bu takılan TSSTcorp CD-R/RW SH-R522C isimli raytır DVD YAZIP OKUYABİLİYOR MU?
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Manufacturer :        AYCOM COMPUTER
Mainboard :        Asus P5VD2-MX
Chipset :        VIA P4M890
Processor :        Intel Pentium D 820 @ 2800 MHz
Physical Memory :        512 MB (1 x 512 DDR2-SDRAM )
Video Card :        VIA/S3G UniChrome Pro IGP
Hard Disk :        SAMSUNG (80 GB)
CD-Rom Drive :        TSSTcorp CD-R/RW SH-R522C
Monitor Type :        Samsung SyncMaster - 17 inches
Network Card :        VT82C570 MV IDE Controller VT6102 Rhine II Fast Ethernet Adapter
Operating System :        Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3
DirectX :        Version 9.0c  (Ekim 2007)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)
teknik servis şeklinde düşün. bir arkadaşın başına geldiği ve teknik servis sorunuyla bende uğraştığım için böyle dedim. komplo teorime göre sırf bozulan aletleri teknik servise götürmeyelim boşuna onlara masraf olmayalım diye bilerek yapıyorlar. ben hep derim. teknik servise bilgisayar yollamak demek; 30 iş günü, ekran kartı, ram, işlemci, dvd-cd rw, anakart, harddisk vb. parçaları riske atmak demek. internetteki forumları dolaşırsan bu tür sorunları çok görürsün. laptopunu gönderenin başka nedenle yollanmasına rağmen farklı bir anakartla değişiyor, 160 gb harddiskle gidiyor 80 gb'la geliyor vb bir sürü sorun. bu nedenle çok büyük bir sorun olmadıkça teknik servisten uzak durun ve garantiniz bitmiş ise direkt gideceğiniz yer (istanbul anadolu için) kadıköy'deki yazıcıoğlu iş hanıdır.