arkadaşlar oyunu kurdum ama oyun açılmıyor. crack yaptım.ekran kartımı güncelleştirdim.(ki zaten diğer oyunları açıyor) ama yinede hata veriyor ve bu hatada ekran kartıyla ilgili sanırım. bu oyunu nasıl açacağım yardım edin
Lütfen yardım edin (SWAT4)
this video card this computer not support hardware transformation and lighting.this game requires hardware transformation and lighting suport. this video card this computer does not support hardware transformation and lighting.
diye gidiyor işte hocam
burda anladığım kadarıyla ekran kartından bahsediyor ama pro street,call of duty, america's army gibi oyunları sorunsuz oynuyorum
bu sorun ekran kartindan kaynaklanitor. mesela punisher i da oynayamazsin bu ekran karti ile. sanirim senin ekran kartin tumlesik. ayri ekran karti alip takarsan oynayabilirsin anca...
bugüna kadar oynadığım hiç bir oyunda bu hatayı vermedi. hatta swat4 ün demosunu da oynarken hata vermedi.şimdi niye versin ki?
bende de dandik bir intel gma 900 ekran kartı var. bende de aynı uyarı çıkıyordu. ama sonra tamam(veya başka bir seçenekte olabilir.) deyince oyun açılıyordu.
this video card this computer not support hardware transformation and lighting.this game requires hardware transformation and lighting suport. this video card this computer does not support hardware transformation and lighting.
Ekran kartınızda transformation ve lighting özelliği yok . oyun bunu istediğini belirtiyor. o yüzden çalışmıyor anladığım kadarıyla ekran kartı modeliniz nedir ?