airties rt-101 modem kullanıyorum.İnternet bağlantısı önceden bilgisayarı açtığımda gelirdi.Artık öyle değil bilgisayar açıldıktan 15-20 dk sonra gelio sorunum ne olabilir nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.
LÜTFEN YARDIM EDİN
öncelikle hangi abonedeyseniz arayın ve sorununuzu belirtin.Baktınız düzelmiyor başka bir modem takıp deneyin eğer olduysa modem sorunlu baktınız yine olmuyor kabloyu çok iyi kontrol edin parelel tel bağlantısı varsa iptal edin PC'nizde iyi bir virüs taraması yapın büyük ihtimalle olacaktır...
öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim bilgisayara virüs taraması yaptırdım.Başka bi modem takma şansım pek yok gibi.Birde paralele tel bağlantısı derken ne demek istediniz anlayamadım biraz açıklarsanız sevinirim.
Bence, Direk Olarak Abone Olduğunuz Yeri Arayın. Bir Sorun Yok, Derse... Bilen Birilerinden Tavsiye Alın. Ben Kendi Bildiklerimi Söyliyeyim, Modemin İp Aldığından Emin Ol, Denetim Masası - Ağ Bağlantıları - Yerel Ağ Bağlantısı - Sağ Tık - Özellikler - Gelen Pencereden İnternet İletişim Kuralları Özellikler Gelen Ekranda Altlı Üstlü İki Satırlı Cümleler Olacak, O Seçeneklerin İkiside Birinci Seçilmiş Olacak...
olcreis dediğin yerlere baktım ikisindede birinci işaretli sanırım abone olduğum yeri yada airties müşteri hizmetlerini aramalıyım lan bağlantısını alıo ama çok geç alıo bu modem.