Lütfen Yardım Edinn Ati Ekran Kartı !

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
kodes
28-10-2011, 18:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Bu Siteye Yeni Üyeyim Umarım Sorunumu Sizin Gibi Değerli Kişiler Halledecektir.
Bende Call Of Duty Black Ops Oyunu Var,İlk Cd'sini Aldığımda(4 Hafta Önce) Pc'e Yükledim Oyuna Bi Girdim Çok Acayip Bi Şekilde Donuyor Ekran Siyah Oluyordu.Daha Oyunun İlk Sahnesinde Donuyordu ve Pc'e Reset Atmak Zorunda Kalıyordum.Sonra Googleden Ati İndir Yazıp İndirdim Kurdum ve Oyuna Girdim Ne Donma ne Kasılma Ne Ekranın Siyah Olması Hiç Birşey Kalmadı.Sonra Pc'e Format Attım Tekrar Call Of Duty Black Opsu Yükledim,Ardında Googleden Tekrar Ati İndir Yazdım İndi Sonra Next Next fln Dedikten Sonra 'Bu Programın Çalışabilmesi İçin bilgisayarınız tekrar başlatılması gerekiyor'.Tamam Diyorum Pc Yeniden Açılınca Ekran Maf Olmuş Resmen.Masaüstünün Yarısı Görünüyor yarısı Görünmüyor.Altta Fotoğraflara Bakabilirsiniz.Lütfen Bu Sorunumu Çözün,Ne Yapıcam Acaba?
Atiyi Başka Siteden veya Başka Sürümünü İndir Derseniz,Pc'e Format Atmadan Önce Googleye Sadece Ati İndir Yazdım Yine Şimdi Aynı Siteden İndiriyorum Olmuyor,Neden? Başka Sürümlerinide İndirdim Sonuç Yine Hüsran.Denetim Masasından Silmek Zorunda Kalıyorum. Lütfen Yardım !!


Banned
28-10-2011, 19:02   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Ekran kartınıza yanlış sürücü yüklüyorsunuz bu nedenlede sistem 16 bit modda açılıyor. Öncelikle ekran kartınızın markla modelini öğrenmeli sonrasında atinin sitesine girerek kartınızın işletim sistemine uyumlu sürücüsünü indirip kurmalısınız. Ekran kartınızın marka modelini öğrenmek için;

a.) Bilgisayarım simgesini sağ tıklayıp özellikler seçeneğinden donanım sekmesinden aygıt yöneticisi seçeneğine girip görüntü bağdaştırıcı seçeneğinden listelenen donanım,

2.) Everest ultimate gibi programlarla öğrenebilirsiniz.

Kapalı Hesap (217108)
28-10-2011, 19:04   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
286 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

Baktım ki boyutu yüksek oyunlar var sende . Bence bunları bir yere kopyala sonra sil en sonunda da Win7 yükle o zaman BlackOps çalıştır . Tıkır tıkır işler bu oyun ..