gta 4te menüde play tuşuna basınca hani karakterlerin geçtiği bi müzikli intro var orda 2 dk bkliyo yani bütün karakterleri gösterene kadar bekliyo internette izlediğim videolarda sadece 2 resim gösterip açılıyo lütfen yardım
bu yüzden oyunu açmaya üşeniyorum
lütfen yardım gta 4 geç açılma soruunu
- 1
- 2
bende 3 resim gösteriyo
bilgisayarının hızından olabilir yavaş yükleniyor
sistem özellikleri:
intel core 2 quad q8400 2.66
4gbram
sapphire ati hd 3850 1gb 256 bit ddr2
500 gb harddisk
300 watt sistem yetiyo ripli de değil eskiden de aynı oyunu yüklemiştim o zaman 3 resimde açılıyodu sonra formattan sonra tekrar yükleyince böyle oldu
sistemin iyiymiş.O zaman şu güncellemeyi yükle ve tekrar oyuna gir
Not:Direcxt ve Ekran kartın mutlaka güncel olsun
sağol önerin için şimdi indiriyorum inşallah olur
naptın sen şimdi hiç açılmıyo ve 5367 sıra sayısı,xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulanamadı diye hata veriyo ben setup dosyasını kurdum başka bir şeyi mi eksik yaptım orda bi winrar dosyası vardı onu kpyala yapıştırla bulunduğu yere yerleştirsem olur mu lütfen yardım et offffff of
o dosyayı nerden bulacam o dosya nerde? bilimiyom
yüklü de program filesta bulamıyorum
yaptım bu sefer de c program files rockstar games grand theft auto4 xlive.dll uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun diyo
oyun orjinal orjinal olmasa bu kadar uğraşırmıyım
madem oyun orijinal hemen yardımcı olayım oyunu tamamen sil sonra yeniden yükle üstüne son patchi yükle sonra güncel games for windows live kur kendi sitesinden net framework 4.0 kur oyuna gir
oldu o kadar bi daha uğraşayım fırat 92 yüzünden oynadığım oyundan oldum
açılıp duran oyun açılmıyo bu yüzden fırat 92 arkadaşımız hemen bi çözüm yolu üretsin onun yüzünden bu durumdayım ahhhhh offf
Önce bunu indir indir
Bu son sürüm GFWL.Bu olmazsa oynanmış xlive dosyasını deneyin onu BURDAN
indirin yalnız tavsiyem ilk yolu deneyin olmazsa ikinci yolu deneyin.Bu arada ikinci yolda saveler gidebilir.
İkinci yolda indirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu yere atın.
eğer sorununuzu burada çözemesseniz rockstar games forumlarında yardım istemenizi tavsiye ederim
c program files rockstar games grand theft auto4 xlive.dll uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun diyo olmuyo 1020-1030-1040 patchleri de kar etmedi windows live de etmedi hiçbiri etmedi rockstar games forumları ingilizce ama benim o kadar ingilizcem yok
- 1
- 2