İyi günler Gecenlerde P4 İŞLemcimin Fanını Temizlerken Bacagın Birisi Kırıldı ): Nyse taktım Bir deniyeyim dedim çalıştı ve görüntü geldi. acaba bu ileride sorun olabilirmi? kopan bacak ise ortalarda 1 yerde işlemci ısısı bazen 57 bazen 60 oluyor
Pentium 4 2.8 Ghz 1 MB 2M 800 Mhz HT
Yardımlarınızı Bekliyorum
Lütfen Yardım İşlemci Bacak Sorunu
o bacaklar yok mu o bacaklar :)
kasaya şiddet uygulamadıkça birşey olacağını sanmıyorum..Yanlış yavaş yavaş o fan yerinden kayar..O yüzden de bir vida taksanız iyi olur..Yanlız vidayı takarken anakarta zarar vermeyin..
Bacağın Birini Kırmak Pek Bir Şey Farkettirmez Çünkü 3ü SAğlam Tutacaktır Ancak Bir Tane Daha Kırarsanız Ve Bunlar Karşılıklı Bacaklar Olursa Gerçekten Büyük Sorunlar Açar Fazla Abarttım :) Yani Siz Klipsleri Tam Takın ve Termal Macun Olsun Güzelce Pek Birşey Farketmez :) Ancak Bir Tane Daha Kırmayın ... Yoksa İşlemciniz İle Fan Arasındaki Fark Artar ve Bilgisayarınız Kendilinden Kapanır ...</
Teşekkürler Arkadaşlar Önerileriniz için. Gercekten Hiç Bir Sorun Yaşadım. Birşey Daha Sormak iStiyorum Bu İŞLemci Çift Çekirdekmi ? Aygıt Yöneticisnde 2 İŞLemci OLarak Gözüküyorda.?
tek çekirdek 2 işlemci görünmesinin nedeni çoklu işlem parçacığı
yani 1 çekirdek'te 2 işlem parçası var
cpu-z'den bakarsan cores=1 threads=2 olur
Teşekkürler Arkadaşlar Önerileriniz için. Gercekten Hiç Bir Sorun Yaşadım. Birşey Daha Sormak iStiyorum Bu İŞLemci Çift Çekirdekmi ? Aygıt Yöneticisnde 2 İŞLemci OLarak Gözüküyorda.?inceleyin :
https://www.chip.com.tr/blog/osma ... ini-ogren_3899.html
yada
başlat/çalıştır/msconfiggerçi aygıt yöneticisinde gözüküyorsa , iş bitmiştir de emin olmak istersiniz diye :)
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 25 Kasım 2009 12:41