Salam Arkadawlar lutfen yardim edin her notbookumu (Acer Aspire 8930G-904G50Bn
C2Q Q9000 (2.0GHz/6MB/1066MHz), 4096MB DDR3, 500GB, 1GB GF 9600M-GT, Vista Home Prem.) acanda soyle hata bildiriyor cozemedim ne yapim lutfeen yardimci olun. RealTek High Definition Audio (ALC889)ver.R2.22 driverini yukledigimden sonra bilgisayarimi yeniden baslatanda soyle hata veriyor sonra eski driverleride yukleyorum ayni hatayi veriyor. Notification tool for RealTek audio chip has stopped working A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.
Lutfen Yardim RealTek High Definition Audio
Yanlış sürücü kurmuş olabilirsiniz. Doğruluğunu kontrol edin. Güncel sürücüyü, eskisini kaldırdıktan sonra kurun.
ya arkadas lar acerin sitesinden driveri indirdim ve yeni driveri kaldirdim sonra onu kurdum yenede ayni hata veriyor. ben kurdugum driver R2.22 idi yeni. acerin sitesinden R1.92 idi. ya her ikisinide kurdum birini kaldirib diyerini ve eksine kurdum ayni hata veriyor neden kaynaklanir bulamiyorum. plizzzzzzz
Sorunsuz tarihe sistem geri yükleme yapmayı deneyin.
ya arkadasim bir sorunda var diveri kaldriyorum vista kendi driverlerini kuruyor otomatik. hic bir hatada vermiyor. ancak ses kalitesi iyi olmuyor. HD ses vermiyor 5.1 onuncin realtekin yeni driverini kurmak istiyorum. buda bele hata veriyor ancak ses caliwiyor. ses cikiyor. bilgisayari her acanda hemin hata pencereseni gosteriyor
İnternette sorununla ilgili araştırma yaptın mı? Beki bu bilgisayarı kullanıpta bu sorunla karşılaşan biri vardır. Onun dışında bilgisayar açılırken Acer logosunu gördüğünde Alt+F10 ile Recovery yaparak baştan kurulum yapabilirsin. Veya Acer'ın çğrı merkezini arayabilirsin. Birde en son sürümünün 2.72 olması gerek HDA'in.
yaptim amma bisey bulamadim druverde en gunceli R2.22 dir www.realtek.com
sam-samyaptim amma bisey bulamadim druverde en gunceli R2.22 dir www.realtek.comYanlış sürücüyü kurmuşsunuz işte. Sisteminizin sürücülerini üretici web sitesinden kurmalısınız:
ya arkadawlar onu da kurdum yine ayni hata veriyor her bilgisayari acdigimda ne yapim plezzzzzzzzz
yeni driver r2.23 de kurdum ayni hata
5.1 demişssin. yoksa 5.1i laptopta mı bağlıyorsun bence 5.1 kullanma laptop ın seskartı yanabilr, önerim ise şu eğer alırken yanında cd verdilerse o cdlerden ses kartının driverini kur, nettekiler sorunlu olablir , eğer cd yoksa d: ye recorvery gibi bi bölüm açıyorlar oralara bi bakıver güncelden se, eski sağlam driveri kullanmayı dene.
aygıt yoneticisindeki "ses, video ve oyun kontrolleri kısmından realtek dısındakı surucuyu devre dışı bırak.. bu diğer sürücü ekran kartına ait high definition audio sürücüsü olabilir.. sorun hallolacaktır..
susport acer dan sp1 uyumlu driverları indirip kur bende kamerada aynı sorunu yaşamıştım bi dünya uğraştım en son sp1 uyumlu driverları indirip kurdum sonra halloldu zaten orada ingilizce yazar sp1 kurulu ise verilen uyumlu driverları yüklein diye
Aygıt yöneticisine gir. Ses aygıtını bulup sürücüyü kaldır de. Kaldırdıktan sonra sürücüyü güncelleştir de.
ercanyerci5.1 demişssin. yoksa 5.1i laptopta mı bağlıyorsun bence 5.1 kullanma laptop ın seskartı yanabilr, önerim ise şu eğer alırken yanında cd verdilerse o cdlerden ses kartının driverini kur, nettekiler sorunlu olablir , eğer cd yoksa d: ye recorvery gibi bi bölüm açıyorlar oralara bi bakıver güncelden se, eski sağlam driveri kullanmayı dene.arkadawim 5.1 ses sistemi notebookun kendindedir. elave 5.1 kullanmiyorum. cineSorround 5.1 6 speakers inside
yaaa arkadaslar ben bu sorunu cozemedim halen su pencere her bilgisayari acdigim da geliyor. vista sp2 de kurmuwam en son RealTek High Definition Audio r2.26 bu driveride kurdum amma yinede aynisey. Ancak arkadaslar du driverleri kaldirdigimda vindovs kendi driverini bulub yukluyor. ve ses caliwiyor hec bir sorun vermiyor. amma ki ses kalitesi stereo oluyor 5.1 ses caliwmiyor oyunda filimlerde surround ses olmuyor ses sadece stereo cikiyor. ancak driverleri kurdugumda ses 5.1 surround caliwiyor. amma her bilgisayari acanda hemin hatayi veriyor