Bilgisayar açılırken başlaması gereken programlar hiç biri başlamıyor artı bütün programların exeleri birlikte aç ile ancak açılabiliyor simgeleri değişmiş hepsi aynı olmuş uzman arkadaşlardan yardım lütfen
lütfen yardım sorun büyük
şu meşhur exe ler bulaşan virüs olmasın onda diskini başka bir makinaya tak orada virüs testinden geçir istersen tüm diskine yayılmıştır
hayır virüs falan değil adaware prof adwatch se de bazı bulduklarına blok deyince oldu xp cd sini takıp onardım ama yine çözüm olmadı lütfen formatın dışında bir çözüm istiyorum şimdiden teşekkürler.Zannedersem hepsini kendi logosu altında çalıştıran bir yeri blok ettik.
arkadaşlar yardım lütfen bilenlerin cevaplarını bekliyorum ustalarımız nerdesiniz
öncelikle adaware prof adwatch se yi bilgisayarından kaldır, adwatch benimde başımı çok ağrıtmıştı.çünkü kayıt defterindeki tüm değişikliklere gereğinden fazla engel oluyordu.bu programı bilgisayarından kaldırdıktan sonra dosya kalıntılarını tamamiyle sil ve kurtul.daha sonra bilgisayarını yeniden başlat ve zamanla kullanımdan sonra programların simgeleri ve işlemleri yerine gelecektir.