ya arkadaslar 256 mb 6600gt ekran kartım var ve ben oyunlarda 100fpsyi alamıorm. butun ayarları yapılmıs durumda fps max ayarları vertical sync ayarları... ben bundan 2 ay kadar once rivatuner programıyla 500mhz olan cekırdek hızını ekran kartının 1000 mhz e cıkardım nolucak acaba dıe ): odnan sora pc dondu ben fısı cekerek pc yı kapadım normal ayarlarına dondurdum sora normal calısmasına devam etti ama bu fps yi 100 alamamamın sebebı ne olabilir ? ıslemcım 3.2 ht 1gb ddr2 ram ... bundan 1 sene once 10 tane alta program acık olsa da ben 100 fps yı gık demeden pc alıyordum sımdı yalan oldu lufen yardım....
LUTFEN YARDIM YAKICAM BU BILGISAYARI...
Arkadaşım her oyunda 100 fps alamazsın. Örneğin Doom 3 te 6600gt ile 75 fps belki alırsın. Ama bi NFS Underground da 100 Fps yi 6600 GT ile rahat alırsın. Ayrıca Fps yi arttırmak için vsync kapalı olmalı.
ya benım almak ıstedıgım sadece counter strike de 100 fps dedıgım gıbı butun ayarları kapadım ama sorunu cozemıorm vertical sync ı kapadım zate
yok abi benım sorunumu kımse cozemez... ):
benim bir arkadsımında 6600gt tdh ı var(128mb) cs de 100 net fps yi alıyor sen oyunu opengl de mi calıstıryosun yoksa drect3d demi?
musti 868 cevabı vermiş zaten. Her oyunda aynı fps yi alamazsın. Sıradan oyunlarda bile farklı ekran kartları farklı fps ler verir.. Ekran kartında da bir sorun yok. sorun olsa kartın çalışmaz zaten.
musti 868 cevabı vermiş zaten. Her oyunda aynı fps yi alamazsın. Sıradan oyunlarda bile farklı ekran kartları farklı fps ler verir.. Ekran kartında da bir sorun yok. sorun olsa kartın çalışmaz zaten.
abi anlamadınız aslfalsgkjalş ya sadece cs de alıyım yeter zaten alıyordum cok net 100 fps yı ama overclockdan sora bısıler oldu alamıorm artık ama ekran kartım yıne 500/1000 mhz de calısmaya devam edıo ram falan mı yaktım ne bılıyım ne oldugunu cozemıorm vırus olabilir mi sorun kac tane vırus programı da denedım bende bılıyorum her oyunda 100 fps de calısmayacagını artı tabii ki opengl de oynuorm.... cok ıı anlayan bırısı bı cevap verırse cok tesekkur edıcem sız de cok saolun...
benim arkadasım opengl de net 60 fps alıyordu. Ayarı direct3d yapınca net 100 fps aldı. sen birde direct3d deki fps yi belirtirsen sevinirim kolay gelsin
onuru_gsbenim bir arkadsımında 6600gt tdh ı var(128mb) cs de 100 net fps yi alıyor sen oyunu opengl de mi calıstıryosun yoksa drect3d demi?