Arkadaslar herkese selam..zoom 5510 modem kullaniyorum 1 aydir duzgun giden baglantim 13 gundur internete baglanamiyorum windowsu yeniden kurdum modemi defalarca kurdum link sabit yaniyor veride oldugu halde internete giremiyorum..ADSL yardimi defalarca aradim fakat sorun olmadigini soyluyorlar..acaba modemde yada bilgisayar ayarlarinda yanlis yaptigim birseymi var yardim ederseniz sevinirim..simdiden tesekkurler..
Lutfen yardim !!zoom 5510 modem kullaniyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.selam arkadaşım ,
öncelikle firewall kullanıyorsan ,internet bağlantını kesiyor olabilir , yada kullandığın antivirus programı da olabilir , bunları kapatıp dene , bu zoom modemler bazen tutukluk ta yapıyor , fişini çekip tekrar taktığında düzeliyor .
bak kabloyu değiştirdiysen hata verebilir :?
Kardeş zoom marka modemlerin genelde butür yazılımsal problemleri çıkıyor daha önce forumda açıklamaya çalışmıştım arkadaşlara senin yapman gereken teknik servise götürüp orda yazılımını tekrar içine attırman olacaktır. Bu sorunu onlara anlat yazılım atmaya bile gerek kalmadan halledebilirler belki.
Kolay gelsin...
belki bağlantını kesen bi virüs yemişsindir.windowsu kurdum demişsin formatlayıpmı kurdun yoksa üstünemi kurdun.ben yinede sana iyi bi antivirüs programıyla tara derim.
zoom'un teknik servisine de(distrübütör) aynı şeyeleri arayıp sor istersen.sorunun hallolursa bi zahmet nasıl hallettin yaz.ayrıca arkadaşların tavsiyelerini de dene ama ilk önce bilgisayarının ayarlarını kurcalamadan zoom'u ara.