Ben Pc'ye Vista teması yüklüyordum.Yüklerken bir program birden açıldı ve kapatamadım.Sonra bligisayarı yeniden başlattı.Yeni bir kullanıcı açmış.Benim hesabımdaki herşeyi silmiş.Yeni kullanıcıyıda açabiliyorum ama o da bom boş.Kısacası tüm bilgilerim silindi.Sistem geri yükleme yapmıyor.Lütfen yardım Edin!
Lütfen Yardım!!!!!!!!!!!
denetim masasında da mı yok görünüyor oturumun?
anladım. kurtarma programlarını denesen mesela recover my files ya da tune up
Bu arada birşeyi daha soracağım.Ben vista programını yükledim.Ama daha öncede böyle birşey yüklemiştim ve söylediklerine göre PC'yi o vista programı çökertmişti.Şimdi tekrar o programa benzer bir program yükledim.Benim Xp orjinal değil(şimdilik).Zaten PC çökünce orjinal alacağım ama şimdi bu program Xp orjinal olmadığı için tekrar çökertebilir mi?
Hayır, XP orijinal olmadığı için bilgisayarın çöktüğü nerde görülmüş? Sağ altta Yazılım Sahteciliği falan yazıyor mu bi kere?
Her neyse, böyle temalar hiç sağlıklı olmuyor zaten. Hiç önermiyorum.
XP cd'sini takıp onarmayı deneyin, virüs taraması yapmayı deneyin vs..
Bilgisayarım > C > Kullanıcılar > Kullanıcı Adı altındaki klasörler de yok mu? Sizin verileriniz D gibi bir başka disk bölümünde idiyse birşey olmamıştır. C disk bölümündeki verilere de yukarıdaki yoldan ulaşabilmeniz lazım.