Ya benim pc kamyon gibi ses çıkartıyor, acayip ısınıyor, oyuna girince 5 dk oynuyorum kendini kapatıyor.Altında dönen fan aldım bitane ama faydası yok.O olmayınca pc daha çok açık kalıyor.Bilgisayarı kapatıp arkasına vurdum biraz düzeldi gibi .Ama yine başladı.Yaşım küçük pcnin kapağını açma gibi bir durumum yok temizlemek için.2 yıldan beri hiç açılmadı ve ellenmedi bilgisayar...Elektrik süpürgesiyle temizleyebilir miyim?Nasıl kolay ve fazla ortalığı velveleye vermeden halledebilirim bu işi...Oyunuma giremiyorum bilgisayar çok ısınıyor hemen kapıyorum bişey olacak diye korkuyorum.Lütfen yardım edin .
Lütfen yardım :((
Üye
Teşekkür Sayısı: 7
99 mesaj
Yapılabilir dostum . Laptop kapalı iken elektrik süpürgesini gezdir fanın oralara beklet biraz , halıda oynama masada oyna yapabileceklerin bunlar. Kg
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Saolun elektrik süpürgesiyle çekicem :) Fanlara bir zararı olurmu ? Bazıları kürdan filan sıkıştır diyor onu nasıl yapıcam ?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Parmağımla tutamıyorum ki laptop :( Tutabilsem tutarım :d Neyse çekerim ben onu yarın süpürgeyle inşallah sorunum çözülür..