TOPLAMA BİR BİLGİSAYARIM VAR 1.80 GHZ İNTEL DUAL CORE 2 İŞLEMCİ VAR 9500 GT NİVİDİA FORCE 1GB EKRAN KARTI VAR BİLGİSAYAR 1 AYDIR SORUNSUZ CALIŞIYORDU AMA NEDENSE HERŞEY TAKILI ÇALIŞIYOR YALNIZ GÖRÜNTÜ YOK ŞU NEDENDEN DOLAYI GORUNTU OLMAYABİLİRMİ (BİLGİSAYARIN AÇMA TUŞU ÇALIŞMADIĞINDAN KISA DEVRE YAPTIM TORNAVİDA İLE ACABA ANAKARTI YAKMIŞ OLABİLİRMİYİM ) YADA (İŞLEMCİNİN FANINI SÖKTÜM VE GERİ TAKTIM YİNE YAKMIŞ OLABİLİRMİYİM ANAKARTI ) NORMALDE GELİYDU AMA SONRALARDA BOZULMADAN ONCE TIK YOKTU EKRAN KARTINDAN DOLAYI OLABİLİRMİ ? YADA BASKA NEDENLERDEN DOLAYI OLABİLİRMİ LUTFEN ACIL CEVAP LAZIM ELİMDE BAŞKA BİLGİSAYAR YOK :( :(
Lütfen Yardım..!
Bir bilgisayarcıya götür Ekran kartı işlemci ve chipsetlerin macununu değişssin, Anakartı yakmış olma değil yanlız kısa devreden dolayı kilitlenmiş olabilir. Götür düzeltsin ve daha kısa devre yapayım deme. Yanan bir parça olduğunu sanmıyorum çok fazla yapmadı isen.
hepsi ola bilir görmeden net birşey diyemeyiz ama açma dümesine bastıkdan sonra olanları detaylı analtırsan yardımcı ola bilirim belki ama ellediğin parçaların sağlam takıldığından emin olmak için genede bir bilgisayarcıya götürmen şart
Açılışta bu son zamanlar kendini kapatıp acıyor 5 veya 6 kez
Isınmadan dolayı olabilirmi? işlemci fan nını sokup takmıştım cok ısındığından fan yeterli soğutamıyor ve kapanıyor veya biosu güncel değil olabilirmi ?
Son Düzenleme: general_ıbm ~ 06 Eylül 2013 15:16