Merhaba, laptopuma şekerli içecek döküldü çalışmasında bir sorun yok ama bazı tuşlar yapıştı ve çok zor basıyor tuşlar birbirinden bağımsız (Asus K555L) tuşları nasıl çıkarabilirim bilen var mı?
Lütfen Yardım!
Tuşları çıkarsan bile alt kısmına erişemezsin. Alt kısma erişebilmen için klavyeyi tamamen söküp katmanlara ayırman lazım ki bu da çok zahmetli bir iş. Bilgisayarı o şekilde kullanmanı tavsiye etmem her an bir kısa devre yaşayabilirsin. En sağlam yolu klavye değiştirmek. Orijinale yakın muadillerini bulabilirsin maksimum 60 tl falan olması lazım.
Döküleli bi kaç hafta oldu ama şu ana kadar bi sorun olmadı,sonradan kısa devre durumuyla karşılaşabilir miyim peki
Klavyeyi komple çıkarıp temizleyebilirsin. Klavyeyi nasıl çıkarabileceğin ile ilgili videolar bulabilirsin nette
malesef klavye tek parça halinde çıkmıyo tuşlar birbirinden bağımsız:(
Hmm peki normal bir bez yardımı ile bilgisayar kapalı iken, temizledin mi hafif nemli bez daha iyi olur diye düşünüyorum fakat bilgisayarın kapalı olsun temizlerken ve daha sonra kuru bir bez ile kurulamanı öneriyorum umarım faydası olur