dün güzel güzel bilgisayrımda virtul dj ile eylenirken virtual dj bir sorun çıkardı ve kapattım sonra mp3 dinlemek için wmp yi açtığımda şu ahtayı aldım "C00D11BA: Cannot play the file
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device, such as a sound card or sound controller"
neys baktım sürücüler sorun mu çıakrdı die ama hepsi yerli eyrinde bu arada ses kartım creative 5.1 live işletim sistemi winXp Pro ing Sp2 neyse sürücüleri kaldırdım tekra kurdum nafile hiçbir hata olmadan kuruluyor device managerda gözükütor ama sound and audio options a girdiğimde no audio device detected dior. neyse asıl işin komik tarafı ben hala virtual dj ile mp3lerimi dinleyebiliyorum yani sorun donanımsal olarak ses kartında değil veya knoppix live linux ta sesleri alabiliyorum nedir bu sorun br türlü çözemedim illaki bu aptal işletim sstemi formatmı istiyor bi yardım edin lütfen...
lütfen yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Banlandı
1,157 mesaj
peki dj programını kaldırıp sürcüleri de kaldırıp sadece sürücüleri tekrar kurmayı denedin mi?
büyük ihtimalle işe yarar.
OP Yeni Üye
22 mesaj
önerin için teşekkürler ama sonuç olumsuz denedim olmadı bilgisayarımdaki diğer xp de düzgün çalışıyor sürücüleri kaldırdım yükledim standart sürücüleri yükledim internetten indirdiim sürücüleri yükledim elimdeki vibra128i taktım onun sürücülerini yükledim olmadı kaldırdım boardun üstündeki ses kartını aktif hale getirdim olmadı şu meşhr system restore yaptım 5 gün öncesine daha bugüne kadar geriye almaya başaramadıım mükemmel işletim sistemi xxpyi gene şaşmaz bir şekilde geriye alamadım hala yardımlarnızı bekliyorum format atana kadar