Lütfen yardım..Bilgisayar kendiliğinden kapanıyor

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mosfet44
22-06-2005, 15:30   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

arkadaşlar benim bilgisayarımda da aynı sorun var bilgisayar açılıyor işlem yaptığım anda kapanıyor fişi çekiyorum bekleyip sonra takıyorum çalışıyor ama işlem yapınca kapanıyor. sıcaklıkları kontrol ettim herşey normal bu problem elektrik tesisatından kaynalanabilirmi bana toprak nötr karışmasından yapabilir dediler. benim aklıma yattı çünkü makinayı çalıştığım şirketin servisinde denedik problem çıkarmadı gayet iyi çalışıyor bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü makina bana lazım lütfen

lazrailefsanesi
22-06-2005, 15:40   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

İlk olarak hemen bi topraklı pirize bilgisayarını tak.Fisi cekmeden bilgisayarını acamama sebebin bilgisayar voltaj dusmesi,elektirik kesilmesi vs gibi elektiriksel bi nedenle kendisini kapadımı koruma önlemi olarak bes dakka bilgisayarın acılmasını engeller.Yani 5 dakka bekleyip power a basarsanda bilgisayar calısır.Fisten cekince ise makinayı kandırdıp acılmasını saglıyorsun.Topraklı piriz.

mosfet44
22-06-2005, 16:50   |  #28  
Taze Üye
7 mesaj

lazrailefsanesi öncelikle bu kadar kısa sürede cevapladığın için sağol topraklı priz kullanıyorum fakat yine yapıyor şu anda makina başka bir yerde ve problemsiz çalışıyor başka ne sebep olabilir

BLaCKSeA
27-06-2005, 18:27   |  #29  
Üye
66 mesaj

:)))))))))) Başka bir yerde problemsiz çalışıyorsa VOLTAJJJJJJ!!!!Ev yada büro herneyse elektrik şebeke kablolarını kalınlaştırman gerekebilir.Tanıdık bi elektrikçiye git.Bakalım bir süpriz olucak mı :)))))))))))))))

mosfet44
01-07-2005, 10:34   |  #30  
Taze Üye
7 mesaj

balcksea çok teşekkür ederim cevap verdiğin için verdiğin sanırım sorunu çözdük arkadaşımla beraber anakartın bir proğramı var fan hız değerlerini ve voltajlları gördüğümüz bu proğram sorun çıkarıyordu  galiba bunu kaldırdık ve komple format çektik daha sonra düzeldi 2 gündür çalışıyor evde problem yok tesisatı kontrolş ettirdim gayet normal ama casper ankara müşteri hizmetleri kesinlikle çok kötü şöyleki bana işlemci sıcaklığını 85 dereceye yükseltmemi söylediler ki bu sadece bir tanesi daha neler oldu neler mümkünse casper alan arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam servis olarak akercom var oradan yardım istesinler oradaki arkadaş gayet iyi

BLaCKSeA
01-07-2005, 23:41   |  #31  
Üye
66 mesaj

Hangi aklıselim insan işlemcini 85 dereceye yükselt der yahuuu.Bari çıkarda üstünde zıpla deselerdi..

Banned
03-07-2005, 14:24   |  #32  
Banlandı
1,157 mesaj

O ne yaw burda ayarlı termostat mı var 85C'ye ayarla filan.ADamlar öküz olunca ne diyeceklerini şaşırıyorlar...Geçmiş olsun.