lütfen yardımcı olun...

zaferyalcin
22-09-2009, 17:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşlar bir tane çin malı iphone aldım ve şuanda arama yapmak istediğim zaman aramaya izin verilmedi diye bir hata veriyo itunes programı ile restore yapmak istiyorum fakat itunes iphone yi görmüyor,bilgisayar görüyor fakat itunes görmüyor yani devices bölümü çıkmıyor lütfen yardımcı olun...

kaankar
22-09-2009, 17:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

çin malı alırsan böyle olur:))))

zxsel
22-09-2009, 17:40   |  #3  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

arkadaslar hersey cın malı neden kotuluyorsunuz senın kullandıgın pc bıle emınım cın malıdır bak ıcıne yada altına sagı soluna p.r.c yada made ın chına  yazar  herkes baksın....:=)))))))))

kaankar
22-09-2009, 18:42   |  #4  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

hayır made in finland yazıyor.:D

kaankar
22-09-2009, 18:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

arkdasım ben çin malını kötülemiyorum.bir marka olur örneğin apple iphone çinde üretiyordur bu farklı birşey bir de çin malı vardır.yani taklittir.o apple değildir.ona benzetilmeye çalısılmıstır.yani tamamen farklıdır.senin aldığın çin malı iphone ise böyle sorunlar olur.ama apple iphone ise böyle bir sorun olacağını tahmin etmiyorum.

kaankar
22-09-2009, 18:45   |  #6  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

yani sunu diyorum.çinde vergiler ucuz olduğu için büyük firmalar orada üretim yapıyorlar.ama çin malı daha farklı birşey anlamıssındır umarım söylemek istediğimi.

zaferyalcin
23-09-2009, 18:20   |  #7  
OP Taze Üye
3 mesaj

siteye üye olupta sizlere soranda kabahat ben bi soru sordum yardım istedim millet tartışma konusu yaptı...

kenzita
24-09-2009, 23:15   |  #8  
Yıllanmış Üye
233 mesaj
Alıntı: zaferyalcin  
siteye üye olupta sizlere soranda kabahat ben bi soru sordum yardım istedim millet tartışma konusu yaptı...
sen onlara bakmabizim forum bulabileceğin en iyi forumdur
soruna gelelim
itunes programı profesyonel bir hile olmadığı sürece gerçek apple ürünleri dışında hiçbir şeyi tanımaz
aldığın telefonun işletim sistemi java
yani her nekadar çakma iphone de olsa sadece görüntüsü benziyor yazılım tamamen farklı
telefon yanında mutlaka bir cd falan vermişlerdir bu cd nin içindeki yardım içeriklerine baka bilirsin veya içinde bilgisayarla sync yapmanı sağlayacak itunes, nokia pc suit benzeri bir yazılım vardır bunu dene

olmazsa kullama klavuzu gibi şeylere bak

telefon türkiye de, içine yerleştirilen bir kilit yüzünden çalışmayabilir
çözüm yolu cd içerisindeki yazılımı kullanmak , servise götürmek veya üreticinin web sitesine ulaşıp yardım ve destek almaktır.