beyler windows açıldığı zmn 5 dk sora bu hatayı alıyorm nedir bu virüsmü???
lütfen yardmmm MPKrnl.dll hatası ne demek bu....
ESET Smart Security yeni nesil NOD 32 teknolojisiymiş
evt aslna bakarsanz az önce yaptm ve hç bişe bulamadı bnun hakknda ayrıca bir sürü şey bldu yklediim tüm oynların launcerlarında truva türevi yada alman virüsü tarznda şeyler bldu şaşkınm şuan hepsi bi anda gelişti yaw:S:S nasıl önlicem ya da düzlticem bn bunu bi yardm ediver be başkatip
pki bu programlar silcekmi yoksa sadece tarıcakmi??
Sistemdeki Esed'i kaldırın. Kis, Nis 2009 yada Avira'nın en son sürümünden birini kurun, güncelleyin.Sistemi güvenli modda açıp full sistem taratın...
dediklerini yaptım avirada tarattım bu isimli bi virüs bulamıo ne yazıkki..
detections ve suspicious file seçeneğnden birer tane buluyor onun haricnde bişey yok
geldi ve ben temizle seçeneğine bastım sora baktm move seçeneğinde 2 tane vardı temzlenenlerde deil
şu anda tekrar gelio TR/crypt TR/ small adlarında 40 tane fln hepsine delte diorm acil cevap yazarmsnnn
pcden garip seslerde gelio silerken bip sesleri
tr.downloader .gen fln trojan çıkıo bir sürü 90 a gldm cvp plss...
sistemini güvenli modda combofixle taratmanı öneririm:
http://www.gezginler.net/modules ... d=combofix&lid=7011
arkadasım sıstemı gerı yuklemeyı dene eger olmuyosa bırde guvenlı modda dene
eset nod32 yi yükle sistemini virüs taramasından geçir bir daha karşına çıkmaz
kurulu sağlam bir antivirüsün olsun. sonra da www.bitdefender.com adresine gir ve sayfanın alt tarafındaki online scan linkine tıkla. ordaki talimatlara göre sistemini tarat. (ingilizce ama basit yani anlaşılır.)
sonra taramalar bittikten sonra başlat arama kutusuna msconfig yaz ve entere bas. başlangıç sekmesine gel ve ordaki senin aldığın hatalarla ilgili olan isimlerin önündeki TIKları kaldır ve sistemi yeniden başlat. düzeldiğini göreceksin.