Lys Tercihi Yapanlar ve Tavsiye Edebilecekler

mercy_22
06-07-2012, 17:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2011

Arkadaşlar merhaba. Benim şu an tek derdim tasam lys tercihleri :(

Sonuçlar açıklanmak üzere aşağı yukarı puanımı da biliyorum. Ama nereleri yazsam çok kararsızım. Ankara'yı yazacağım belli ailevi sebeplerden dolay. Benim merak ettiğim oradaki özel üniversitelerde okuyan abilerim ablalarım bana yardımcı olabilirler mi bilgi vermek açısından..

Burslu kazanırsam bursum kesilir mi diye çok düşünüyorum. İşe girme süreci de etkili olacak. O yüzden işe giren birileri bu yazımı görüp cevaplasa falan müthiş olurdu:)  Çok tanımadığım bir akrabam Atılım Üniversitesi'nde okuyor. Ondan Ankara ve üniversiteler hakkında bilgiler aldım.  Atılım Üniversitesi'nin burs imkanlarını öğrendim kesilme gibi bir durum yokmuş. Okul sonrası iş bulma sürecinde etkili mi diye de baktım. Olumlu bir çok veri de buldum. Herkes diyor ya hayırlısı olsun , heh işte ondan diyorum artık ben de :)

TnDnmz
06-07-2012, 17:45   |  #2  
TnDnmz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
2,235 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Valla bende Ankaradayım tercih benimde ankara içi olucak.Yanlız devlet üniversitesi niye düşünmüyorsun anlmadım.Hacettepe ,Gazi,Odtü(İnşallah buraya girecem),Ankara gayet iyi devlet üniversiteleri.Aşşağı yukarı puan ne gelicek birde bölüm ne?

cheap
10-07-2012, 16:16   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2011

Atılım Üniversitesi öğrencisi olarak konuşacak olursam bizim üniversitenin kesinlikle en büyük avantajı burs kesilme gibi bir derdinin olmaması. 4 yılda adam gibi derslerine çalış en kral biçimde mezun olursun. Hocaları da öğrenciye takacak kadar sığ düşüncede insanlar değil.