Asus M2A-VM şöyle bi sorunla karşılaştım : windows xp sp2 kurduğum zaman ses ve ram problemi cıkardı.. fakat vista kurduğumda hiç bir problem yok... el elden üstündür anlayışına giderek rakip firmaların çok güvendiğim teknik servislerine danıştım bu konuda fakat onlarda bi çözüm bulamadı... şimdi size soruyorum acaba bi çözümü olan varmı.. bunu sormamın sebebi aslında kartları geri yollamama ramen halen daha nasıl duzelecegini merak etmem..
M2A-VM Problemim
O ANAKART VİSTA UYUMLU ONDAN OLABİLİR
BENDE ASUS M2A-VM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA
kullandığın windows cdsinde sorun olabilir.başka bir cd ile dene bide anakartının xp ye gore olan drıverlarında sorun olabilir
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2083
bencede ya da ekran kartı ile olabilir mi acaba DX10 destekli ise ama ben bilmiyorum ben ancak yazılımdan anlıyorum ama ben sorayım bir de
Ekran kartı Dx10 destekliyorsa bundan olaaz mı çünkü ben anakartta bir çıkıntılık göremedim
Ram ne var sorması ayıp???
R3QU3Mkullandığın windows cdsinde sorun olabilir.başka bir cd ile dene bide anakartının xp ye gore olan drıverlarında sorunXp cd imde bi problem olamaz cunku gunde en az 20 format atıyor ve hiç bir sorun yok
evet bende yeni aldım m2a vm xp de ses sorunu cıkartı simdi yeni driver indiriryorum eger sonuc alırsam buraya yazarım
ben açıklayım sorun üreticiden kaynaklanmakta ben asustada yaşadım bu sorunu msi anakartlardada.xp kurdum alabildiğine sorun ve makina sürekli kilitleniyordu.vista kurunca düzeldiydi.bioslar sadece vistaya uyumlu xp uyumluluğu söz konusu bile değil ama sitesinde xp sürücüleride mevcut verilen cdlerdede buda ayrı bir saçmalık.abitte bileböyle saçma bir sorun yok ama asus vede msi'de bu sorun mevcut.sadece vistada sorunsuz çalışıyor o asusu anakart benden söylemesi.