Kablolu internet kullanıyorum.mac adresini değiştiğim zaman internet gelmiyor nasıl olacak win7 işletim sistemim var
MAC'adresi değiştirme
Mac adresini değiştiremezsin. Sen değiştirsen bile makina değiştirmez. O zaman da internetin gelmez.
mac adresi 0 gözüküyor nasıl değer verebilirim yada nasıl düzelir otomatik değer verdirme yolu varmı ???
Hacı o kadarını bilmiyorum da internete girmek için pc den verilen mac adresi bu bizim internet bağlantısının olduğu yerden verdiğimiz mac numarası şimdi yurtta kalıyorum ben arkdaşın pc win7 benim mac adresinden giriyor bu yüzden netim yavaş şimdide onun mac adresini bulmaya çalışıyorum nasıl olacak bi yardım pls.
0 gözüküyor sorun burada nasıl olacak ? dediğiniz yolda 0 yazıyor bu makineyle ben geçen seneye kdar nete giriyordum nasıl olacak bilginiz varmı ?
arkadaşlar slm.konu ile ilgileniyorum.Benim ilgim başkalarının pclerine girmek için değil.Ben ethernet kablo ile modemden data alan bir uydu alıcısı kullanıyorum.Belki duymuşluğunuz vardır ccamd veya newscamd serverlerin yanında birde nasscamd free server var ama bu server 1 ay ile sınırlı mac adresi yüzünden 1 ay sonra tekrar aktif edemiyorsun bu amaçla mac adresini değiştirmek istiyorum.İnternette bazı programlar buldum ama cesaret edemiyorum işin sonunda pcyi resetlemekte var.Bu yüzden bana detaylı bilgi ile yardım edebilecek arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.