evet cimbomlular anlımız teriyle maçı aldık şu anda ben sevinç gözyaşları döküyorum golümüzü 37 dk nonda attı bütün gs li futbolcuları tebrik ederim.
maç bitti kazanan gs
suç-ve-cezaevet cimbomlular anlımız teriyle maçı aldık şu anda ben sevinç gözyaşları döküyorum golümüzü 37 dk nonda attı bütün gs li futbolcuları tebrik ederim.
fenerbahçe'lilere bir ders olsun bu işte. Bizim açımızdan çok iyi bi 3 puan oldu
evet artık şampiyonluğa yaklaştık
kutlu doğum haftası fenere kutlu olsun.:))))
Hakan ŞÜKÜR
Anlımızın akıyla aldık. Gerçi ben yenileceğimizi düşünüyordum ama FB çok lakayıt oynadı. Bizi ciddiye almayınca olanlar oldu. FB'yi yenilgisinden dolayı kutluyorum.
haklısın borga x galatasray çocuk oyuncağı değil
Tekrar galatasaraylımı olsam
Ben Fenerliyim Bütün Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Bizden daha iyi oynayıp kazandılar. Uzun zamandır özlediğimiz bir tabloda oynandı maç.kırmızı yok terbiyesizlik yok futbolcularda.böyle oynasınlar hangisi iyi oynarsa o kazansın
mupek77Ben Fenerliyim Bütün Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Bizden daha iyi oynayıp kazandılar. Uzun zamandır özlediğimiz bir tabloda oynandı maç.kırmızı yok terbiyesizlik yok futbolcularda.böyle oynasınlar hangisi iyi oynarsa o kazansınTeşekkürler...
KALE DE ÇOK BÜYÜK BİR HATA İŞLENDİ. AFFEDİLMEMELİ. BOŞ KALE SAYIN SEYİRCİLER BOŞ KALE ÇOK NADİR GÖRÜLÜR. TAKIM ARKADAŞINIZ KAFASIYLA UZAKLAŞTIRACAK KEN KALECİ NEDEN ENGEL OLUR Kİ ARKADAŞINA? BOŞ KALEYE GOL YEMEK ÇOK ACI BİR ŞEY OLMALI. KALECİ TOPUN YERE DEĞMESİNİ BEKLESEYDİ BUNLAR OLMAYACAKTI.YAĞMUR DA MAÇI İYİCENE YAVAŞLATTI. LİDER GS. SON MAÇLARDAN SONRA GERÇEK LİDER BELLİ OLACAK. XP BÖYLE HATA YAPMIYOR....
mupek77Ben Fenerliyim Bütün Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Bizden daha iyi oynayıp kazandılar. Uzun zamandır özlediğimiz bir tabloda oynandı maç.kırmızı yok terbiyesizlik yok futbolcularda.böyle oynasınlar hangisi iyi oynarsa o kazansınİşte gerçek futbolsever budur. Helal olsun sana dostum.
mupek77Ben Fenerliyim Bütün Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Bizden daha iyi oynayıp kazandılar. Uzun zamandır özlediğimiz bir tabloda oynandı maç.kırmızı yok terbiyesizlik yok futbolcularda.böyle oynasınlar hangisi iyi oynarsa o kazansıngerçekten helal olsun sana senin gibi taraftar görmedim
GS
Galatasaray'ı bir Fenerbahçeli olarak yürekten kutluyorum. Futbolun bir oyun olduğunu bilip, o bilinçle oynayan her takım alkışı hakediyor.
ceryan67Galatasaray'ı bir Fenerbahçeli olarak yürekten kutluyorum. Futbolun bir oyun olduğunu bilip, o bilinçle oynayan her takım alkışı hakediyor.Teşekkürler. Keşke her taraftar senin gibi olup mağlubiyette karşı tarafı tahrik yerine tebrik etse...