arkadaşlar mac os kullanan arkadaşlar varsa masaüstü resimlerini koyabilirmi?bi merak var bende şu aplle mac lere karşı bide tam masaüstünü öğrenmek istedim.
mac os ekranı
ya bide bişey sorcam bugün electro world a gittim macin laptopları veya bilgisayarları neden o kadar pahalı yani bi üstün özelliğimi var tamam kendi işletim sistemini kendi yapıyo ama fiyatı biraz fazla değilmi?
Evet gerçekten pahalı, dediğin gibi işletim sistemi olsun donanım olsun birbirine tam uyumlu üretiliyor, tasarımı falan da bence gerçekten övgüye değer ama pahalı işte her güzelin bir kusuru var:P
imac ı ve mini macı çok beğeniyom ama hem ram falan az ve çok pahalı.
imac ı ve mini macı çok beğeniyom ama hem ram falan az ve çok pahalı.
Mini Mac'e ben bir türlü ısınamadım, çok küçük olduğundan olsa gerek:)) iMac aslında lazım yahu:P Eğer Home-Office şeklinde falan çalışıyor olursam kesinlikle bir iMac almaya "çalışacağım":)) Fiyat konusunda haklı olduğun gibi ram konusunda da haklısın ama gene iMac'lerin rami o kadar yetersiz değil diye de düşünüyorum. Aslında Windows'a göre kıyasladığında az gibi görünmesine rağmen sağolsun Mac OS ile gayet performanslı çalışabiliyorsun. Windows üzerinde Adobe Premiere ile bir iş yapmaya kalkana kadar Mac OS üzerinde Final Cut ile işini bitiriyorsun:P (Hepsi Apple'ın ürünü olunca iyi anlaşıyorlar:)) Her neyse bu arada Mustafa Can Mac Pro demişsin ne yaptın Allah aşkına:))
ya işte fiyatı uygun olsa en iyisi bence mac . işletim sistemi,sürücüleri,yazılımları bilgisayarla tam uyumlu(hepsini apple yaptığı için) ama işte fiyat tek sorun.ama harbidende imac ları çok merak ediyorum.
siz hiç böyle bir tasarım gördünüz mü
- Two 2.93GHz Quad-Core Intel Xeon
- 32GB (8x4GB)
- Mac Pro RAID Card
- 1TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s
- 4x NVIDIA GeForce GT 120 512MB
- Two 18x SuperDrives
- Apple Wireless Mighty Mouse
- Apple Wireless Keyboard (English) and User's Guide
- AirPort Extreme Wi-Fi Card with 802.11n
- Quad-channel 4Gb Fibre Channel PCI Express card
- iWork '09 preinstalled
- Final Cut Express preinstalled
- Aperture preinstalled
- Logic Express preinstalled
- FileMaker Pro 10 preinstalled
- Mac OS X Server (Unlimited-Client)
- Apple Mini DisplayPort to DVI Adapter
- Apple Mini DisplayPort to VGA Adapter
- Country Kit
Alamadıkdan sonra görsek ne yazar
Apple Store'dan Mac Pro konfigürasyonu hazırlanmış fakat fiyat yazılmamış:)) Üstelik daha yanına iki tane 30-inch Apple Cinema HD Display alınması lazım:P
mac pro almak mı :D tanrım öyle biriyle tanışmak istiyorum!
bu arada apple'ı yerden yere vurun fiyat konusunda sonra sinirlenip küfür edin rahatlayın aldın mı ya verilr mi bu kadar para dedirtmiyo belki ama almadan önce güzel cümleler kurduruyo