Bazı projeler olsa da malesef yasal bir şekilde Mac OS X kullanmak mümkün değil. Sizce PC'ler için sürüm çıkartılmalı mı? Arkadaşlar ben Apple eğer PC'ler için OS X çıkartırsa Windows'u bile geçeceği düşüncesindeyim. Lütfen boş oy vermeyin.
Eğer böyle bir OS olursa da en aşağı 400-600 $ olur ama neyse siz milyonermiş gibi oy verin ;)
Mac OS X'in PC'ler için yasal kopyası olsun mu?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
750 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Mac-OS donanımsal olarak ta kalite gerektiren bir işletim sistemi bence.
Konuyla ilgili olarak bir dergide PC lerinize mac-os kurmak başlığı altında bir yazı okumuştum.
Bios ile ilgili bir gereksinim karşılandığında kurulabiliyordu.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
750 mesaj
Mac-OS donanımsal olarak ta kalite gerektiren bir işletim sistemi bence.Olsa da malesef yasal değil. Örneğin bir Hackintosh laptopu olan herhangi bir Amerikalı laptopuyla rahat rahat kafeye gidemiyordur diye düşünüyorum.
Konuyla ilgili olarak bir dergide PC lerinize mac-os kurmak başlığı altında bir yazı okumuştum.
Bios ile ilgili bir gereksinim karşılandığında kurulabiliyordu.
Böyle birşey olamaz çünkü Mac OS X, PC lere yüklendiği sürece çok donanım uyumsuzluğu oluyor. ben denedim Wi-Fi çalışmıyordu ve hopalörden cızırtılar geliyordu o yüzden Mac OS X Mac'te güzel bence... Fakat ürünlerini dahada ucuzlatsalar süper olacak yada her ülkede amerikan fiyatları olsa... (yapmıyorlar çünkü dünya rakipsiz çekilmez :D)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
NOT:
Bazı projeler olsa da malesef yasal bir şekilde Mac OS X kullanmak mümkün değil. Sizce PC'ler için sürüm çıkartılmalı mı? Arkadaşlar ben Apple eğer PC'ler için OS X çıkartırsa Windows'u bile geçeceği düşüncesindeyim. Lütfen boş oy vermeyin.Eğer mac os (ya da başka bir işletim sistemi) tüm donanımlarımı sorunsuz tanısaydı.
Eğer böyle bir OS olursa da en aşağı 400-600 $ olur ama neyse siz milyonermiş gibi oy verin ;)
Herhangi bir upgrade zorunluluğunda (örneğin bir ekran kartı) driverleri de bu sisteme uygun olarak sunulsaydı
İşimize ya da zevkimize uygun bir programı, oyun dahil, çarşıdan rahatlıkla temin edebilseydik, Olası bir program sorununda almış olduğumuz proğramın yetkili birimleriyle görüşüp soruna birebir çare bulabilseydik.
BEN ŞAHSEN BU KADAR PARAYI BÖYLE BİR İŞLETİM SİSTEMİNE VERİRDİM.
Ama her birkaç yılda bir yeni bir işletim sistemi çıkmış laflarıyla uğraşmaz işlerimi yapar uzunca bir süre bilgisayarımı istediğim şekilde kullanır ve artık işlerim için yetersiz geldiğine kanaat getirdiğimde yenisini almayı düşünürdüm.