onlineTRherkes benı beklıyor sanırım yenı geldım İŞİM vardı.Bence onlar kendini rezil ediyor. Her seferinde laf sokmalar falan... Bırak kardeşim,kendi başlarına ne yaparsalar yapsınlar forumda onları tanıdı.suskun kral rezil olmadım korkma,hanı sen korkuyodunya senı forumdan atıcaz dıye,onun ıcın de bunun ıcın de korkma bır sey olmadı.
sayın nıhaahacı, tebrıkler dıyorum. yeterınce acık.
Maça Doğru: Galatasaray - Trabzonspor
- 1
- 2
onlineTRherkes benı beklıyor sanırım yenı geldım İŞİM vardı.bak sen kendin dedin 19 da gel bende geldim işte ne oldu sonuç rezil oldunsuskun kral rezil olmadım korkma,hanı sen korkuyodunya senı forumdan atıcaz dıye,onun ıcın de bunun ıcın de korkma bır sey olmadı.
sayın nıhaahacı, tebrıkler dıyorum. yeterınce acık.
Bırak bea kralım.. Arsenal maçından sonra rezillik konusunu konuşuruz.. (:
suskun_kralbak sen kendin dedin 19 da gel bende geldim işte ne oldu sonuç rezil oldunİşim var diye büyük harflerle yazmış işte. İşi varken senimi düşünecek ?
bırı nıhahacı, bırı laf anlamayan al bırını vur ötekıne... sız kımsınız kı ben sızın karsınızda rezıl olayım ınsanı bır sekılde tebrık dıledım ama ondan da anlamayan...
onlineTRbırı nıhahacı, bırı laf anlamayan al bırını vur ötekıne... sız kımsınız kı ben sızın karsınızda rezıl olayım ınsanı bır sekılde tebrık dıledım ama ondan da anlamayan...Ne güzel bir söz var.İnsanları tanıdıkça hayvanları sevmeye başladım !
onlineTRbırı nıhahacı, bırı laf anlamayan al bırını vur ötekıne... sız kımsınız kı ben sızın karsınızda rezıl olayım ınsanı bır sekılde tebrık dıledım ama ondan da anlamayan...o zaman büyük konuşma. maç öncesinde kendinden çok emindin.
allah kimseyi rezil etmesin yarrbaim fb lileri bidaha rezil etme
Tahmin nedir bilir misin ? Her söylenen doğru çıkmak zorunda mıdır ? Bence rezil olan sensin (+ Morgue). Ayrıca saçma şeyler yazıp kendini dahada rezil etme
suskun_kralo zaman büyük konuşma. maç öncesinde kendinden çok emindin.BOŞ TENEKE ÇOK SES CIKARIR HALA CIKAR SESINI BENIM DIYECEGIM BUDUR.
allah kimseyi rezil etmesin yarrbaim fb lileri bidaha rezil etme
OOOOMMMMEEEERRRRTahmin nedir bilir misin ? Her söylenen doğru çıkmak zorunda mıdır ? Bence rezil olan sensin (+ Morgue). Ayrıca saçma şeyler yazıp kendini dahada rezil etmerezil olanlar ortada zaten ne demiş atalarımız büyük lokma ye büyük konuşma.
onlineTRBOŞ TENEKE ÇOK SES CIKARIR HALA CIKAR SESINI BENIM DIYECEGIM BUDUR.Kimlerin boş olduğu ortada zaten. zaten şu fb lilerden bitane akıllı görmedim allah eksik yatarmış onları :D
suskun_kralKimlerin boş olduğu ortada zaten. zaten şu fb lilerden bitane akıllı görmedim allah eksik yatarmış onları :Yuh !Haddini aşma !
Bayanlar Baylar..
Lütfen konuşmalarınıza özen gösterin. Burası dingonun ahırı değildir. Böyle bir konu alanı olduğu için şükretmelisiniz. Hangi Teknoloji forumunda böyle bir futbol takımı için birbirini yiyen insanlar görüyorsunuz.
OOOOMMMMEEEERRRRYuh !fb liler beni zorluyor gerekirse. sonuna kadar haddimi aşarım.Haddini aşma !
Ya geç bunlar. Sizin kim olduğunuzu herkes biliyor. Fb'liler falan zorlamadı sizi. Gs yenince foruma gelip online tr için rezil oldun yoksun ortalıkta vb. mesajlar attınız.
hakaretlere varan yazışmalarınız nedeniyle konu kilitlenmiştir!
- 1
- 2