Arkadaşlar yurt dışından bir macbook geldi hediye olarak ancak bugune kadar wındows kullandığım için mac de zorluk çekiyorum bende bunun ıcın laptopa win 7 kurdum ama bootcamp ıle degıl once xp attım nfts ıle bıcımlendırıp sonrada wın 7 kurdum hersey ıyı guzel calısıyor fakat ses cıkmıyor ses sorununu nasıl halledebılırım ? yardımcı olursanız cok sevınırım 2 3 gundur uğraşıyorum
macbook da win 7 sorunu
YA GÜZELİM MACBOOK A NEDEN WİNDOWS GİBİ VASAT Bİ SİSTEMİ KURMAK İSTERSİN MİLLET NORMAL PCLERE MAC KURMAK İSTER SİZDE MACBOOKA WİNDOWS KURUYONUZZ:d
Macbook'un dilini ayarlardan değiştirebiliyorsun ama neyse...
Ses kartının sürücüsünü yüklemezsen zaten ses çıkmaz. Ses kartının hangi model olduğunu öğrenmek için sistemine Everest Ultimate yükle veya Mac OS X kurulum DVD'si ile sistemi başlatıp yukarıda çıkan menülerden birinde Hardware yazan bir şey olmalı oraya tıklayın bütün donanımınız listelenir. Orada yazacaktır ses kartınızın adını bir yere yazın. İnternetten sürücüsünü indirin.
ses açma yerine gel üstte bir simge var ona tıkla belki orda sessiz filan şaretlenmiştir bu arada berkcan sen niye mac kullanıyosun onu açınedenmi kullanıyorum
virus girme derdi yok
saçma sapan nedenler yüzünden yavaşlamaz
çok hızlı çalışır
çok hızlı açılır ve kapanır
bütün programlarla uyumluluk gösterir
arka planda çok az uygulama çalışır
kullanıyodum am artık kullanmıyorum çünkü çok fazla oyun oynuyorum aslında çok güzel bir işletim sistemi ama oyun yok ama macbook pro kullansam kesinlikle windows kurmam
YA GÜZELİM MACBOOK A NEDEN WİNDOWS GİBİ VASAT Bİ SİSTEMİ KURMAK İSTERSİN MİLLET NORMAL PCLERE MAC KURMAK İSTER SİZDE MACBOOKA WİNDOWS KURUYONUZZ:Çok haklısın :D Benim elim gerçek bir Mac'e şu ana kadar toplamda en fazla 5-6 dk değmiştir :) Kendi laptopumda Mac kullanıyorum ( kimseye önermem, donanımınız büyük ihtimal sorun çıkartacaktır tüm donanımları uyumlu olan fazla PC yoktur, uyumlu olmayınca da ya açılmaz ya da zevk vermez ağır çalışır, ekran 1024x768'de takılı kalır, sadece bir çekirdeği kullanabilirsiniz vs. , benimki uyumlu olduğu için yükledim ayrıca yasa dışıdır. BİRAZ UZUN OLDU AMA KISACASI lütfen KURMAYIN [*<] çıkardığı problemlerle de uğraşmak cabasıdır. Windows'taki mavi ekranlardan daha kötü olan kernel paniclerle uğraşırsınız, gerçek bir Mac'iniz olmadıkça kullanmanızı önermem ) ve çok memnunum. Keşke bir Mac'im olsa. Şöyle 17'', 512 GB SSD'li, nVidia GTX 330M'li, Intel i7'li, 8 GB ramli ama malesef 7 bin liram yok :D Mac OS X ve Linux gerçekten harika sistemlerdir :) (çook uzun oldu pardon)
Macbook'un dilini ayarlardan değiştirebiliyorsun ama neyse...öncelikle dilini ingilizce yapmıştım ama sisteme alışkın olmadığım için kullanmak istemedim neyse
Ses kartının sürücüsünü yüklemezsen zaten ses çıkmaz. Ses kartının hangi model olduğunu öğrenmek için sistemine Everest Ultimate yükle veya Mac OS X kurulum DVD'si ile sistemi başlatıp yukarıda çıkan menülerden birinde Hardware yazan bir şey olmalı oraya tıklayın bütün donanımınız listelenir. Orada yazacaktır ses kartınızın adını bir yere yazın. İnternetten sürücüsünü indirin.
ses drıverı yuklu gorunuyo everestıde yuklemsıtım zaten eksık olan drıverlerı bulmak ıcın ayrıca win 7 zaten butun drıverları format esnasında kendı yukluyo oylede oldu ama ne garıptır kı ses çıkmıyor ayrıca bununla birlikte sağ tuş cd cıkarma tuşu ve ses açma tuşları aktif değil bunun bir yolu olması gerek ama galıba profesyonel bırıne ıhtıyacım olacak
nedenmi kullanıyorumbu dediklerinizin hepsi pardustada var mac lisansı için 1000 lira bayılmaya gerek yok yani
virus girme derdi yok
saçma sapan nedenler yüzünden yavaşlamaz
çok hızlı çalışır
çok hızlı açılır ve kapanır
bütün programlarla uyumluluk gösterir
arka planda çok az uygulama çalışı
malesef mac in dvd si yok hedıye olarak geldı ama ıcınde dvd falan yoktu
Cirrus Logic CS4206A XP Driver bunu yükle... merak etme win 7 dede çalışır. zipten çıkart ve DPInst.exe yi çalıştırman yeterli...
Not: alıntıdır...kaynak siteye bakmak istersen Burada
Cirrus Logic CS4206A XP Driver bunu yükle... merak etme win 7 dede çalışır. zipten çıkart ve DPInst.exe yi çalıştırman yeterli...pardon ama dediğiniz gibi programı ındırıyorum ama sadece 4 tane dosya var ve o dspınst.exe dosyası yok verdıgınız sıtedekı resmıde gordum orda zıp ıcınde bır sürü dosya gorunuyo bende sadecce 4 tanesı gorunuyoNot: alıntıdır...kaynak siteye bakmak istersen Burada
http://www.mediafire.com/?3jq0eankvppcgs3 al bakalım kendi DVD min umarım işe yarar... İçinde 3 dosya var XP Yazaın yüklemeni öneririm.<