Elimde 13' macpro var.Buna Win 7 yükledim.Ardından low level format ile tüm ssdyi sildim.Macbook ile gelen dvdyi taktım.Kurulum aşamasında karşıma Select the disk where you want to install Mac Os x yazısı çıkıyor.Fakat herhangi bir seçenek yok.Ne yapmalıyım?
Macbook Kurulumu
SSD gözükmüyor ise yüklemenin ilk aşamasında üstteki çubuktan "utilities" kısmından "disk utility"yi aç. gözüken SSD ye tıkla ve erase sekmesine gel, oradan seçeneklerden Mac OS Extenden (Journaled) seç ve erase yap işlem sonucunda tekrar disk seçme bölümüne geldiğinde SSD'in gözükecektir...
(Mac'im hiç bozulmadığından format atmadım. Eski PC ye Hacintosh yükleme sırasında yaptıklarımdan bahsettim)
Bersan dediğin işlemi mesajından önce başka bir yerde buldum ve yaptım.İlgilendiğin için sağol.Diğer arkadaşında espri yeteneği bayağı gelişmiş olacakki soruma cevap olmayan bir linki veriyor.Madem bilmiyorsan cevap vermene gerek yokki.Şimdi mac kullanmak için belli bir zeka seviyesinin üstünden olması gerektiğini anladım.Herkes windows kullanır ama herkes mac kullanamaz.İşte bunu anladım.</