Bildiğme göre Black Ops Modern warfare ile aynı grafik motoru kullanıyor MW serisi bende ful grafiklerle sorunsuzca çalışıyor fakat Can you run it sitesinde bana işlemciden dolayı sınıfta kaldığmı gösteriyor
Ciddiye almalımıyım sizce ???
Bildiğme göre Black Ops Modern warfare ile aynı grafik motoru kullanıyor MW serisi bende ful grafiklerle sorunsuzca çalışıyor fakat Can you run it sitesinde bana işlemciden dolayı sınıfta kaldığmı gösteriyor
Ciddiye almalımıyım sizce ???
ekran kartı giriş seviyesi bi kart ztn düşük ayarda oynarsın ama blaack ops mac osx desteklermi bilmiyorum windows kurarak oynarsın ama
Kaldıracağını sanmam. 120 lira riske girme. Test sonucuda ortada.
120 lirar vericeğine korsan yükle bence o oyuna 120tl verilmez:D hiçbir oyuna verilmez okadar para
Korsan muhabbeti açmayalım şimdi kardeşim. Arkadaş emeğe saygı duyuyorsa, orijinalini alır ve multiplayeri rahatça oynar.
Ama geçelim ki pc'si kaldırmıyor.
Edit: İmla hatası.
Benim macbook a 64 GB lık alana win 7 64 bit kurdum sadece oyun oynamak için. daha önce COD 4 ve 6 oynadım ful grafiklerle hiç kasmadı GTA EFLC var onuda orta seviyelerde hiç kasmadan oynuyorum. Bu arada oyunu steam üzerinden almayı düşünüyorum 60 dolara...
Benim macbook a 64 GB lık alana win 7 64 bit kurdum sadece oyun oynamak için. daha önce COD 4 ve 6 oynadım ful grafiklerle hiç kasmadı GTA EFLC var onuda orta seviyelerde hiç kasmadan oynuyorum. Bu arada oyunu steam üzerinden almayı düşünüyorum 60 dolara...İşlemcin çok düşük arkadaşım. Anladım oynamak istemeni ama işlemci çok düşük.
Ama illa alıcaksan bana bişey söylemek düşmez.