Macbook'u windows7 yapmak???
- 1
- 2
Oyunların hemen hemen tamamının mac için sürümü var, onları kullan? Ben maci sevmedim, windows kuracağım diyeni ilk kez görüyorum :)
Ben katılmıyorum.
Önemli olan sistemin beklentileri karşılaması. Benim kullandığım linux platformunda çalışmayan programlar var, o yüzden hem linux hem windows kurulu. Şimdi ben MS kölesi miyim? Adamın da işini Mac OS görmüyorsa Windows kurması normal, niye "windows kölesi" diye yaftaladınız ki? İşletim sistemini kullanmakla sistemin sizi kullanması farklı şeylerdir. Linux beklentilerimi karşılamadığında silerim, yerine bsd kurarım, bişey kurmam sadece windows kullanırım. Tersi olursa kullandığım programların linux platformunda çalışanı çıktığında onu kurarım, windowsa ihtiyacım kalmaz silerim. Önemli olan bilgisayarın istenilen işi görmesi, hangi sistemi kullandığı değil.
Ben katılmıyorum.
Önemli olan sistemin beklentileri karşılaması. Benim kullandığım linux platformunda çalışmayan programlar var, o yüzden hem linux hem windows kurulu. Şimdi ben MS kölesi miyim? Adamın da işini Mac OS görmüyorsa Windows kurması normal, niye "windows kölesi" diye yaftaladınız ki? İşletim sistemini kullanmakla sistemin sizi kullanması farklı şeylerdir. Linux beklentilerimi karşılamadığında silerim, yerine bsd kurarım, bişey kurmam sadece windows kullanırım. Tersi olursa kullandığım programların linux platformunda çalışanı çıktığında onu kurarım, windowsa ihtiyacım kalmaz silerim. Önemli olan bilgisayarın istenilen işi görmesi, hangi sistemi kullandığı değil.Çoğu program Mac'de çalışıyor. Windows kuranlar birazcık retarded kapasite sahip olanlar o yüzden gayet normal kurmaları ya da Apple diye alıyorlar.
Evet aynısını ben de söyledim;Çoğu program Mac'de çalışıyor. Windows kuranlar birazcık retarded kapasite sahip olanlar o yüzden gayet normal kurmaları ya da Apple diye alıyorlar.
Oyunların hemen hemen tamamının mac için sürümü var, onları kullan? Ben maci sevmedim, windows kuracağım diyeni ilk kez görüyorum :)Mace windows kuranlar hakkında dediğine katılıyorum, apple diye aldıklarına da katılıyorum. Ama adam yardım almak için konu açıyor, biri diyor ms kölesi yav he he de geç. Bunun yanlış olduğunu söyledim.
- 1
- 2