devil may cry oynadım onun yarattıgı bosluk tarif edilemez 1 ile 2 yide oynamak için yollar aramsıtım ama olmamıstı. monkey ısland deniyecem.Bu arada buda burdaki özentilere gelsin
http://inci.sozlukspot.com/w/bu- ... yi-kullan%C4%B1yor/
machinarium sonrası içimdeki bosluk
- 1
- 2
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
304 mesaj
tamam anladım bayadır girmiyordum anlasılan buranında bokunu cıkarmıssınız.
OP Yıllanmış Üye
304 mesaj
her seyin yeri adabı vardır insanlarında dayanma sınırı vardır benimkide buraya kadar bıktım cunku heryerde inciden cıkma muhabbetler incideki muhabbetin yeri inci.sozlukspot.com dır. bunun dısında her yerde bu muhabbetin yapılması hatta chip te bile yapılması bendeki sabrın tukenmesine sebep oldu ben ilk girdiğimden beri burasını saygılı duzgun bi site olarak tanımıştım ama cok değişmiş bu baslıkta anladım bunu bi daha da davosa gelmem
her seyin yeri adabı vardır insanlarında dayanma sınırı vardır benimkide buraya kadar bıktım cunku heryerde inciden cıkma muhabbetler incideki muhabbetin yeri inci.sozlukspot.com dır. bunun dısında her yerde bu muhabbetin yapılması hatta chip te bile yapılması bendeki sabrın tukenmesine sebep oldu ben ilk girdiğimden beri burasını saygılı duzgun bi site olarak tanımıştım ama cok değişmiş bu baslıkta anladım bunu bi daha da davosa
Son Düzenleme: Karub ~ 16 Eylül 2010 22:53
OP Yıllanmış Üye
304 mesaj
tamam neyse gercek inci sozluk yazarlarının oldugu veya hiç ici hyazarı olmayan bir forum biliyor musun? en azından muhabbeti duzgun olur
Yıllanmış Üye
725 mesaj
sene 1998 yolcu olayı geç alar
- 1
- 2