Macrium Reflect için yardım lütfen.

Von_Aihonen
25-01-2012, 18:24   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

3 gün boyunca yedekleme yaptı, başarıyla tamamladı gel görki geri yükleme yapmak istediğimde kurtarma ekranında macrium reflecti ne görebiliyorum ne seçebiliyorum. başınıza böyle bir şey geldimi. kaçınılmaz son format olamaz ya isyanlardayım !!!

viking20
25-01-2012, 19:37   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

Win 7 kullanıyorsan buna ne gerek var?Sistemin kendi yedeklemesi var onu kullan.Bir ara XP kullanırken bunu bende kullanmıştım ,hatta bootable dvd sini bile oluşturmuştum.Fakat aynı senin gibi hiç bir işe yaramadıydı pişman olup(ve de sinir olup) sonradan silmiştim.Acronis ve Norton Ghost hariç bu tip yedekleme yapıyorum(imaj alıyorum) diyen araçların\programların  hiç birine inanmayın hepsi sonradan fos çıkar,hatta başınıza dert olur.Ama dediğim gibi Win 7 kullanıyorsan  bunların hiçbirine zaten gerek yok.Hatta ben karışmuyorum o vakti saati geldiğinde kendi işini kendi görüyor.Yanlız burada çok önemli olan ve unutulmaması gerekli olan,işletim sisteminin kurulu olduğu Partitionun(Bölüntünün)haricinde ki bir partitionun alınan imajın yedekleneceği yer olarak önceden gösterilmesi hususudur.

Son Düzenleme: viking20 ~ 25 Ocak 2012 19:59
Von_Aihonen
26-01-2012, 09:53   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

ya zaten harici bir bellekte yedek alıyodum. hatta macrium'uda oraya yönlendirmiştim. normalde de kullanıyodum zaten win'in kendi imaj ve yedekleme programını. ama emindim yani win.'inkinden daha iyi bir program mutlaka olmalıdır diye böyle bir şeyi denedim.o değil bu salak program 3 gün boyunca neyin yedeğini aldı anlam veremiyorum. 
bu arada acaba win. imajı ve geri yükleme noktasını harici diske attığım için göremiyo olabilir mi sistem ?

viking20
27-01-2012, 14:44   |  #4  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

sanmam onunla alakası yoktur.Vaz geçtim diğerlerindem,Acronis'e bile  çok güvenmeyin Win 7 de hata verebiliyormuş diyorlar.

Son Düzenleme: viking20 ~ 27 Ocak 2012 19:04