Arkadaşlar Chapter 15 e geldim ve bölümün sonunda bir adamı öldürdükten sonra Joe ile beraber binadan dışaryı çıktık.Yaşlı bir adam(hapishanedeki) bizi arabasına aldı ve joe başka bir arabayla gitti.Bu kısımları video olarak gösteriyor.Bu sahneden sonra creditsler başladı.Oyun burada bitiyor mu?Yoksa devamı patchlerle mi ediniliyor.Çünkü ben Mafia 2 nin sonunda karakterimiz ölüyor diye duymuştum.
Mafia 2 yi bitirenler yardım lütfen...
Oyun orda tam olarak bitiyor.
Joe yu öldürmeye gidiyorlar orda.
Vito ise Yeni bir hayata başlangıc yapıyor :)
joe gidiyorda tam olarak ne olacak onumuzdeki oyuna kaldı artık..ama oyun orada biter patch vs kurcalamayın pek senaryo orada sona eriyor..amcam vito yu kendi arabasına alınca baş karakter oldugundan dolayı bizim iş güc devam eder de joe ya tam olarak ne olr bunun için 1 sene daha beklicez sanırım en az.
bitirme yüzdesi olarak tam %100 olmuyor bitince bu neden ve çevredeki magazinleri, aranıyor ilanlarının yerlerini gösteren bi harita falan yok mu acaba
Arkadaşım normal oyun orda bitiyor ben şu anda jimmy vendetta eklentisini oynuyorum fakat senaryonun devamı değil ama oyun çok daha güzelleşiyor bölümlerde bir o kadar kötüleşiyor devamı yeni eklentilerle gelecek ama senaryo eklentilerle devam edebilir yani vito olarak oynayabiliriz mafia 3 te ise joe olarak oynarsak sper olur ayrıca oyunun %100 bitmesi için dergileride toplaman lazım
arkadaşlar ben bu oynu bitiridim oyun superdi ama oynu tamm lama %100 arkadaşalr oyun bitince istedinizi yapım gezini ama bişey dicem inamicaksınız ben şuhan 16 bölndeyım mafay 2 de birden kapandı oyun tekraldan açıldı joei kurtarıyom sonra kaçmaya başlıyoz merek etmeyım istiyen meje atabiri sorabilir mafaya 3 214 çıkcamış duydum