Mafia 2 yi bitirdim. birkaç sorum olacak.
1.Büyük sır ne?
2.Joe yu neden öldürdüler?
...
Teşekkürler.
3. oyunun qelme ihtimali yüksek galiba
Ben daha almadım bile sen en azından kurmuşsun mesut :D
rapboy97 gerçekten hızlısın 12 saatte iyi bitirmişsin.Oyunu çok beğendim şuan oynuyorum 1940'ların 1950'lerin müzikleri de ayrı bir hava katmış oyuna.Tek zor yanı karakterin canı çok çabuk tükeniyor.Henüz oyunu oynamamış olan arkadaşlara oynamalarını tavsiye edrim.Oyunu cafe'de ps3 'de oynarlarken gördüm.Bilgisayarda çok daha kaliteli grafikler. Bu sefer pc , ps3'ü kalite bakımından geçmiş.
Mesut canın çabuk gidiyor çünkü hiç zırhın yok,günlük kıyafetlesin. Bu oyunun gerçekçiliğini gösterir bence.
Matrax sana cevabım ise parayı kazanmak için dükkan soymana gerek yok,haritada B iconu var oraya git bir arabayla ve bu araba kötü olsun mümkünse. Gidince o arabayı makineye sok ve yukarı çıkıp parçala. Aşağı in ve yanda araba var onu al biraz çıkışa doğru sür,sürerken geriye bak ve orda yeni araba çıkıcak. Hemen geri dön ve o arabayı al parçalat. Sonra aynı işlemi tekrar yaparak hızlıca para kazan. :)
arkadaşlar mafia2 bitti ben gezmek istiyorum ama hikaye'ye devam et diyince son görevden başlıyo gezemez miyim ?