MAGMA_HOME_9.5_x86_32_tr

Halil Şahin
18-11-2009, 13:12   |  #1  
Halil Şahin avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
715 mesaj

arkadaşlar chip dvd sinde bir işletim sistemi vardı "MAGMA_HOME_9.5_x86_32_tr" bunu nasıl cd ye atabilirim 1.5 gb yer kaplıyor dvd olmayan bir bilgisayarım var... acaba sıkıştırıp kurulum yapabilirmiyim?

ECHELON_
18-11-2009, 20:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

chıp dvd sini araştır deyip magma isosunu bulup dvd ye yazdırabilirsin ama senin dvd roomun yok anladığım kadarıyla iso sıkıştırlabiliyor mu bilmiyorum sıkıştırılsa bile iso bozulabilir onun yerinde dvd yi al dvd roomu olan bir pcde dvd ye iso yu yazdır ama magmayı kullanmayı düşünüyorsan kişisel tecrübe olarak şunu söyleyebilirim pardustan sonra karşılaştığım en iyi son kullanıcı düşmanı lınux dağıtımı kde masaüstünde xp takliti bişey

Halil Şahin
19-11-2009, 20:13   |  #3  
Halil Şahin avatarı
OP Yıllanmış Üye
715 mesaj

Önecelikle sağol.Benim DVD sürücüm var aslında ben benim bilgisayarımdan yazdırıp başka bilgisayara kurmayı düşünüyordum... Şuanki düşüncem daha farklı yai ilkinden vazgeçtim kendi pc me kurucam ve deneyeceğim. direk yani dvd kullanmadan hard diskimin bölünmüş kısmına yükleyebilirmiyim?

ECHELON_
19-11-2009, 21:33   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
Alıntı: Halil Şahin  
Önecelikle sağol.Benim DVD sürücüm var aslında ben benim bilgisayarımdan yazdırıp başka bilgisayara kurmayı düşünüyordum... Şuanki düşüncem daha farklı yai ilkinden vazgeçtim kendi pc me kurucam ve deneyeceğim. direk yani dvd kullanmadan hard diskimin bölünmüş kısmına yükleyebilirmiyim?
direkt windows üzerinden  hdd ye yüklemek istiyorsun galiba bunun yolu sanal pcdir onuda şöyle yaparsın

aşağıda linki verdiğim programı ekran alıntısında verdiğim olanından kur

http://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads

sende version olarak magma olmadığından version olan kısmı other diye seçiyorsun

Halil Şahin
20-11-2009, 20:41   |  #5  
Halil Şahin avatarı
OP Yıllanmış Üye
715 mesaj

teşekkür ettim...

Halil Şahin
27-11-2009, 13:55   |  #6  
Halil Şahin avatarı
OP Yıllanmış Üye
715 mesaj

arkadaşlar dvdye yazdım ben windows 7 kullanıcısıyım cd yi açınca olmuyor dvd boşa gitti dvdye yazdırdım olmaz diyor 64 kullan diyor sonra xx oyumlu değil vs. diyor ben windows 7 üzerine başka bir bölüme magma yazamıcakmıyım?