maikanam tek oyunda res atıor S.O.S

HPQ-User
12-06-2008, 01:42   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

goodability sormuş:
merhaba
belirttigim özelliklerde 1 maikanam var ve sadece tek bir oyunda (war craft 3 frozen throne ) res atıor. ilk basta ısınma sorunu diye dusundum fakat daha yeni oyunları saatlerce oynamama rağmen hic bir sorunla karşılasmadım. daha sonra ram uyumsuzlu oldunu düsündüm. 2 tane bir gb ram im var. tek tek kullanarak ram leri makinamı açtım.sorun cözülmedi. daha sonra makinamı servise verdim anakartım deisti 1 e 1 yeni anakart geldi fakat sorunum çözülmedi.sayısız kere format atıım.oyunu 4 farklı kaynaktan kurdum etki etmiyor sorularım şu:
1- ilk basa kurduğum oyun virusluydu acaba formatla gitmeyen virusler olabilirmi ?
2- anakartımın yada ekran kartımın bu oyuna bi gıcıklığı olabilirmi yada kendi aralarında uyumsuzluğu olabilirmi
3- war craft 3 ü ek paketini kurmadan oynadığımda sorun olmuyor.orjinal 1 ek paket alsam sorun çözülürmü
4- bildiniz gibi oyunun yeni surumunu kuruorm.internetten pach indiriorum pach ten olabilirmi
5- palit p35a nın incelemesini okuduğumda bios ayarlarının el ile guncellendiği yazıordu ama ben kendi sitesinden bi bios guncellemesi bulamadım sorun bu olabilirmi?

makinam hata verdiinde mavi ekran geliyor.hata kodunun bitisinden bana sorunun yazılımdan kaynaklandığı solendi.
lutfen yardımcı olun sadece DOTA oynamak için makinamı deiştirdim ve o hariç herşeyi oynuorum:((
cok tesekürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
palit p35a
2 gb kingstone ram
ati radeon 1650 pro
intel core duo 2.2

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

contradiction
12-06-2008, 05:41   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

neden teknik serviste makinanın anakartını değiştirdiler anlamadım eğer virüs kaynaklıysa o virüs diğer parçalarada bulaşmış ve temizlenmediği sürece makinandadır yani anakart yenilensede bu sorunu çözmez tamamen virüs kaynaklı virüs ekran kartının işlemcisine veya biosuna girdiyse hiçbirşey yapamazsın komple sistemi virüslerden bir şekilde arındıracaksın ki çok zor yada pc yi tamamen yenileyeceksin birde unutma herşeyin orjinalini kullan bu yüzden çok başın ağrır bu bir örnek.