internete falan dolaşırken msn de falan önüme hep mail edresleri çıkıyo bu mail edreslerinin kime ait olduklarını nerden online olduklarını öğrenebileceğim bir site veya program varmı ?? şimididen teşşekürler
mail adresi kime ait????
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.onu bilmem ama ip adresini yazınca nereden bağlandığını semtine kadar bildiren bir program biliyorum: ) alakasız oldu ama neyse.
Malesef kime ait oldugunu bulamazsınız.internet istihbarat konusunda uzun çalışmalarım oldu ama ben bile bu konuda başarısız oldum.Ancak mail adresinde adsoyad@sitadi.com olursa anlıyabilirsin
alıntı:
Gönderen : LiL_CaTMalesef kime ait oldugunu bulamazsınız.internet istihbarat konusunda uzun çalışmalarım oldu ama ben bile bu konuda başarısız oldum.Ancak mail adresinde adsoyad@sitadi.com olursa anlıyabilirsin
doğal olarak!
evet yaa okadar araştırdım yok o ıp yi bulan sitelerde fazla bilgi vermiyo zaten
LiL_CaT zaten bütün mail adresleri adsoyad@siteadi.com şeklindedir ve genelde kime ait olduğu öğrenilemez. Tabii Mail adresinin sahibi, mail adresini, sizin mail serverınızdan almadıysa :)
Li_Cat in dmek istediiği site adresi kısmında özel bir firmanın ve ya şirketin veya bir kurumun adı geçiyorsa. mesela yazaradı@bilmemenegazetesi.com. bunun gibi. burdad bilmeme ne gazetesine gidersin yazaradı gecen yazarı bulabilirisin.
Yahoo da bir şirket :) Ama demek istediğini anladım. En azından bir ip uçu verir diyosun sen
yahoo genel mail hizmeti veren bir yer... hotmail gbi myney gibi... benim dediğim daha küçük çaptailer... mesela bir büronun sitesinden alınmış adresler gibi....
mesela: cemal@gazeteokulu.com (tamamaen sallama adrestir..) burada gazeteokulu sitesinin cemal adlı kullanıcıya verdiği mail bu. ve bunu sitenin yöneticine veya sahibine ulaşarak bulabilirsin. ama milyonlarca kullanıcısı olan şirketller veya servis sağlayıcılarda iş biraz daa zor ve karışık...