Mail

ensar
14-06-2007, 00:04   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
69 mesaj

Arkadaşlar bir posta istemcisi kullanmak istiyorum.fkat outlook denedim ayarlamaları yapamadım thunderbird denedim galiba onunda ayarlamalarını yapamadaım.Mail adresime bağlanamıyor.Maillerim inmiyor.Gmail hesabımı denedim.Ayrıca hotmail adresi de kullanabilr miyim?Ayrı ayrı hesap açıp maillerime bakmaktan sıkıldım.Bir yöntem lütfen.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürlerMasum

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 14 Haziran 2007 00:12
benersince
14-06-2007, 08:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

g mail 2 hesabını bir hesapta toplamana izin veriyordu sanırım tam emin degilim ama öyle olması gerekiyor  g maili araştırırsan bulursun

saygılar

Caner Güral
14-06-2007, 09:20   |  #3  
Yıllanmış Üye
663 mesaj

@ensar

Gerek Yahoo, gerek Gmail gerekse Hotmail için Thunderbird ayarları forumlarda hep yazıldı, hep tartışıldı.Biraz aramayla hepsine ulaşabilirsin.

Hoşçakal.

h.ozgur
14-06-2007, 23:45   |  #4  
Yıllanmış Üye
338 mesaj

evet sitede biraz arat bulacaksındır thunderbird yada outlookta gmail hesaplarını kullanabilirsin fakat yahoo ve hotmail pop3 desteği vermiyor daha doğrusu gold(yani ücretli) üyeleri bu hizmetten yararlanıyor fakat bunun için incredimail gibi programları kullanarak hotmail hesaplarını kullanabilirsin. gmailde ise bu kısıtlama yok sitede bi arama yap eğer bulamazsan bir şekilde görüşelim ayarları yapalım.kolay gelsin