Malwarebytes' Anti-Malware 1.36 ;April.7th,2009
2.83 MB;Windows NT/2K/XP/2003/Vista
Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır. Malwarebytes' Anti-Malware çalışan her süreci izler ve bir zararlı yazılım daha tehdit oluşturmadan önüne geçer. Türkçe arayüzü ve kolay kullanımıyla bu alanda kullanabileceğiniz en iyi programlardandır.
Malwarebytes' Anti-Malware 1.36
Son Düzenleme: viking20 ~ 08 Nisan 2009 11:46
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
eline sağlık birader güzel çalışma
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
viking20Malwarebytes' Anti-Malware 1.36 ;April.7th,2009
2.83 MB;Windows NT/2K/XP/2003/Vistaben bu programı yükledim ve yukarıdaki ilk resmin olduğu aşama gerçekleşmedi ve şu uyarı geldi:
Güncelleme başarısız. İnternete bağlı olduğunuzdan ve güvenlik duvarınızın Malwarebytes Anti Malware ın internet arişiminize izin verdiğinden emin olun.
comodo ınternet scurty sürekli engellemeye çalışıyor bu programı neden? güvenli modda mı çalıştırmamız gerekiyor
ayrıca bu program neden serverdan bağımsız olarak çalışmıyorda siteye bağlanıp onun üzerinden çalışmaya çalışıyorSon Düzenleme: ECHELON_ ~ 08 Nisan 2009 15:36
Mustafa@PCSaol viking20 Eminim bu program çoğu bilgisayarı ipten alır...Benimkini almıştı.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 08 Nisan 2009 19:37
SCARFACE_Güncelleme başarısız. İnternete bağlı olduğunuzdan ve güvenlik duvarınızın Malwarebytes Anti Malware ın internet arişiminize izin verdiğinden emin olun.Bazen bende de aynı hatayı veriyor. Biraz sonra tekrar deniyorum düzeliyor. İnternet bağlantısı ya da siteye ulaşamamasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Yine olmazsa modemi bir kapat aç.(10 sn beklemelisin kapalıyken)Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 08 Nisan 2009 19:39