Malwarebytes' anti-malware nin bulduklarına bakın

damlakatre
10-08-2009, 12:51   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
164 mesaj
Alıntı: teknohat  

Bende ess 4 kullanıyorum çok iyi bir koruma sağlıyor fakat bilgisayarı gerçekten kasıyor senin sistemin çok iyi olduğu için hissetmiyor
Dostum benim sistemim 5. senesine giriyor...Gülümseme...Amd Athlon XP 2500+(Barton) - 2 gb DDR400 Ram - 256/256 PNY GF6800GT(AGP 8X)

teknohat
10-08-2009, 13:39   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
Alıntı: damlakatre  
Dostum benim sistemim 5. senesine giriyor...Gülümseme...Amd Athlon XP 2500+(Barton) - 2 gb DDR400 Ram - 256/256 PNY GF6800GT(AGP 8X)

Benim sistemimde 4. yılını kutladı kardeş geçen nisanda Alkışve senin ram in benimkinden daha yüksek o yüzden benim sistemimi kasıyor özellikle tarama yaparken. Ben başlatıyorum taramayı sonra monitörü kapatıyorum tarama bittikten sonra geliyorum Kahkaha

Kal-El
10-08-2009, 14:14   |  #28  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Benim bilgisayarım 10. yılını kutlayacak yakında siz ne diyorsunuz. İnsanlardaki memnuniyetsizliğe anlam veremiyorum. Elimin altında PIII ve 384 MB bellekli bir bilgisayar var. 5 gün önce lisansı dolana kadar Kaspersky kullandım. Hiç de kasmadı. Şu anda da ESS kullanıyorum. Nasıl bir bilgisayar kullanımınız var ki ESS bile sisteminizi kasıyor saydığınız donanımlarla? Üzgünüm ama bilgisayarlarınız çöplüğe dönmüştür o zaman.

Zaten sabit diskinizin boyutuna bağlı olarak derin taramalar 1 saat civarı sürer genellikle. Çok dert etmeyin.

teknohat
10-08-2009, 14:19   |  #29  
Yıllanmış Üye
1,494 mesaj
Alıntı: Kal-El  
Benim bilgisayarım 10. yılını kutlayacak yakında siz ne diyorsunuz. İnsanlardaki memnuniyetsizliğe anlam veremiyorum. Elimin altında PIII ve 384 MB bellekli bir bilgisayar var. 5 gün önce lisansı dolana kadar Kaspersky kullandım. Hiç de kasmadı. Şu anda da ESS kullanıyorum. Nasıl bir bilgisayar kullanımınız var ki ESS bile sisteminizi kasıyor saydığınız donanımlarla? Üzgünüm ama bilgisayarlarınız çöplüğe dönmüştür o zaman.

Zaten sabit diskinizin boyutuna bağlı olarak derin taramalar 1 saat civarı sürer genellikle. Çok dert etmeyin.

Bu kadar sinirlenmene gerek yok. Benimde belleğim 256 kb ve ısrarla söylüyorum ki kasıyor. Üstelik 1 saat tarama yapması sorun değil tarama yaparken başka biryer açmaya kalktığımda bilgisayarın donması sorun

Kal-El
10-08-2009, 21:30   |  #30  
Yıllanmış Üye
816 mesaj
Alıntı: teknohat  

Bu kadar sinirlenmene gerek yok. Benimde belleğim 256 kb ve ısrarla söylüyorum ki kasıyor. Üstelik 1 saat tarama yapması sorun değil tarama yaparken başka biryer açmaya kalktığımda bilgisayarın donması
Yok canım, ne sinirlenmesi. :) Dert yandım ben sadece.

Tarama yaparken bende kasılma pek olmuyor. Yani en azından Firefox + Live Messenger + Aimp2 kullanabiliyorum. Zaten bilgisayarı bunlar haricinde pek kullandığım da olmuyor.

128 MB demek ki az buz değil, etkiliyor performansı. En azından böyle düşük sistemler için.

hortlak100
10-08-2009, 22:26   |  #31  
hortlak100 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
96 mesaj

kıs kur sıstemın ıyıyse..nod la arasında daglar kadar fark var hala kabullenemeyen cevreler olsada :)

eseten
01-11-2010, 13:16   |  #32  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar bilginiz olsun ben yaklaşık 2 aydır lisanslı nod 32 kullanıyorum buna rağmen bilgisayarıma trojen girmiş arkadaş nod 32 trojene karşı koruma sağlamıyor diyordu inanmıyordum ilk etapta son zamnlar laptopu uyku modundan çıkardıktan sonra bilgisayar kafayı yiyordu donuyordu kasıyordu düşünün daha 2 ay bile olmadı pcyi alalı sonra arkadaşın bana önerdiği programı malware programını yükledim birbuçuk saatlik tam taramadan sonra pcdeki programın birinde trojen buldu hatta tahminim bu trojen aktif sabit yerde kalmıyoru sonra onu temizledim düşünün koca nod 32 trojen bulmuyor onu bırakın trojen koruması vermiyor şimdi 2 tane virüs programı birden kullanıyorum maaşallah malwarede sol alt köşede her girdiğim sitede zararlı bir siteye erişim başarıyla engellendi diye uyarı veriyor ama o torjeni silince bilgisayar aynı sorunu yapmamaya başladı nod 32 kullananlara duyurulur ayriyetten yanına trojen koruma sistemi olan bir yazılım yüklesinler ben bilmiyordum öğrendim