manzara
deli severim doğal manzara resimlerini, hepsini indiriyorum hemen bende benim arşivi koyarım yakında bakarsın. sağol.
ellerine sağlık... insanı rahatlatıyo bee...
üstüne tıklayıp mı kaydedeceğiz masaüstüne ortada link yokta.
resmin üzerine sağ klik ile,birde screensaver maker'lar ile masaüstünde kullanmanız mümkün.Ayrıca yukarıda da görülen,resmin özellikleri menüsünden tıklayıp girerek resmin adresini alabilirsiniz.Örneğin:yeşil yapraklı resmin adresi==>;üstü__Duvar_kağıdı.jpg
Derin vadi resminin==>
ğların_üzerindeki_bulutlar.jpg
Edit:Resmin özellikleri menüsü bazı durumda sadece==>Properties (trkç.:özellikler)olarak geçer.O zaman bunu tıklayıp resmin adresini forumlarda vs. kullanmak üzere yine alabilirsiniz.
viking20, vardı rapid linkleri noldu onlara?
haa teşekkür ederim sorduğun için ben unutmuştum açıklamayı.Neden bilmiyorum bende,o 4 resim silinmiş idi baktığımda.Bende görüntü olmayınca resimlerin adreslerini sildim.(Aldığım kaynak kızdı herhal).
viking20haa teşekkür ederim sorduğun için ben unutmuştum açıklamayı.Neden bilmiyorum bende,o 4 resim silinmiş idi baktığımda.Bende görüntü olmayınca resimlerin adreslerini sildim.(Aldığım kaynak kızdı herhal).bende hepsini indircem diye sayfayı hiç kapatmamıştım, tüm linkler varken indmiştim. sonra bi yeniledim baktım linkler yok