kim ne derse desin ben casperaldım neo şuan çok memnunum bi arada bir proplemim oldu yeetkili servis hemen yarımsaate kalmadı geldi çözdü ve gitti bilgisayarımdanda memnunum
marka mı toplama mı
- 1
- 2
arkadaslar bılgısayar toplama ııs yarın son bulcak yaklasık monıtor harıc 1750 gıbı bır fıyat cıktı ancak goldun elınde su an
http://www.hepsiburada.com/coole ... &productid=bd850490
bulunmakta
i7 860 li sistem
gigabyte ud3r p55 anakartlı
palıt gts250 1 gb 256 bit gddr3
sistem için bunu takcaklar buradada kımse memnun deıl vede verım yuzde 70 yaklasık 3 yıllık bır power supply bu sıstemı guzelce calıstırır mı bıde heres fan sesınden cok sıkayetcı benım ıcın ne kadar az ses o k ,adar ıyıolur
toplama pc almanı tavsiye ederim. Ama illa ki marka almak istersen Casperden uzak dur. Neden dersen Casper kullananan arkadaşlarımdanpek de iyi şeyler duymuyorum.
Toplamanızı tavsiye ederim. Servis konusunda da rahatlık olur; sadece arızalanan parçayı gönderirsiniz, gerekirse geçici olarak ucuz bir parça ile de idare edersiniz arıza olursa servisten dönene kadar. Öbür türlü komple kasayı göndereceksiniz.bende hala gülüyorum
Yukarıdaki linklerdeki Casper bilgisayarların özelliklerini de amma sallamışlar. Bir kere yazdıkları parçalar uyumsuz: X58 anakart, LGA 1156 işlemci, 6 GB rem.
Toplama alın, markadan uzak durun, gerçekten yanarsınız pc şase yapar
ciddiyim markadan uzak durun.(şase konusunda değil)
Bna toplama yapn max bütce 2000tl oyun içn gta5 i high modda açabilsn donanımlar markalı olsun klvye mouse montt gerk yok yaz ılımda ucz bisi olsn xp yda 7 iksnden bri
Bna toplama yapn max bütce 2000tl oyun içn gta5 i high modda açabilsn donanımlar markalı olsun klvye mouse montt gerk yok yaz ılımda ucz bisi olsn xp yda 7 iksnden bri
- 1
- 2