Alıntı: durbuncu Ya herkeste var zoom diye bi program dürbün var ikonunda ne o yaw :Ne dediğini anlayamadım programları soldan sağa yazıyorum.CD Burner XPPhotoScapeFlash 8PicasaGoogle EarthMessenger
CD Burner XPPhotoScapeFlash 8PicasaGoogle EarthMessenger
Sadelik en iyisidir
Alıntı: Kaya Erdoğdu Sadelik en iyisidirSadeliği seviyorum. Bu hatunun adı nedir acep?
Alıntı: yalcinkurt Sadeliği seviyorum. Bu hatunun adı nedir acep?Gemma Atkinson
Alıntı: Kaya Erdoğdu Gemma Atkinson Allah sahibine bağışlasın.
Alıntı: Kaya Erdoğdu Gemma Atkinson Yemede yanında yat :D
Alıntı: Kaya Erdoğdu Sadelik en iyisidir Abi Şu Arkaplanı Koyda Bizde Kaydedelim Benim Laptop Allah'ın İzniyle Gelince Arkaplan Yaparım :D Masaüstünde Gitmez Bu Arkaplan :D
:)
Bunu Masaüstüne Koymaya Cesaret Edemem Ben :)
Masaüstüm Nasıl?Docktaki Kısayollara bir bakın :D
Alıntı: Y.İ.Ğ.İ.D.O. Masaüstüm Nasıl?Docktaki Kısayollara bir bakın :DHangi dock programı o?
Alıntı: Ahmet Ertuğrul Hangi dock programı o?Rocketdock sanırım.Denk gelmişken söyleyim dedim.
Alıntı: Ahmet Ertuğrul Hangi dock programı o?Evet rocketdock 5 tane tarayıcıyı bir anda kullanıyorum nasıl :D
Alıntı: Y.İ.Ğ.İ.D.O. Evet rocketdock 5 tane tarayıcıyı bir anda kullanıyorum nasıl :Başka tarayıcı var mı acaba yüklemediğin? Bu kadar tarayıcı ile ne yapıyorsun dostum sorması ayıp...
Alıntı: Y.İ.Ğ.İ.D.O. Evet rocketdock 5 tane tarayıcıyı bir anda kullanıyorum nasıl :Aferin :D
Alıntı: yalcinkurt Başka tarayıcı var mı acaba yüklemediğin? Bu kadar tarayıcı ile ne yapıyorsun dostum sorması ayıp... Kafama göre nette takılıyorum işte hangisi denk gelirse :D bir ara favorim mozillaydı oda kasmaya başladı şimdi favorim opera ve chrome :D
benimki biraz sade ama
Alıntı: Y.İ.Ğ.İ.D.O. Kafama göre nette takılıyorum işte hangisi denk gelirse :D bir ara favorim mozillaydı oda kasmaya başladı şimdi favorim opera ve chrome :xxxd :D:D:D:D</
benim kullandığım ve çok beğendiğim bir temam var paylaşacam eve bi gidim :))
Kaya o resmi nerden buldun? Link atar mısın?
Alıntı: Burak Torun Kaya o resmi nerden buldun? Link atar mısın?Nerden indirdiğimi hatırlamıyorum upload ettim.
kAYA Güzel resimmiş... LŞink falan olursa yaz...
[URL=http://img69.imageshack.us/i/masal.jpg/][/URL]
buda benden ( sağ taraftan açılanlar programların kısayolu küçük simgeden tıklama Regtidy2009 programı özelliğidir. )