Merhaba arkadaşlar...
Bilgisayarım gayet güzel çalışırken oyundan çıktım ve ekranın aşırı derecede parlak olduğunu gördüm. Ayrıca masa üstündeki dosya, klasör ve kısa yollar tanımlanamayan dosya şeklinde görünüyordu. Buna bilgisayarım ve belgelerim de dahil. Yeniden başlattım bi işe yaramadı. Geri bir tarihe yükledim gene yaramadı. exe, ve kısa yol dosyalarını tek tek kopyalayarak düzeltebiliyorum ama bilgisayarım, belgelerim düzelmiyo. Başlat menüsünde görünen resimler de aynı. Yardımcı olun lütfen.
Masa Üstü Görüntüleri
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
dosyaların uzantılarının sonuna ^ veya başka bir karakter mi gelmiş.onu bir kontrol et.bende de olmuştu aynısı.niye olduğunu çözmek için çok uğraşmamıştım ama bazı dosyaların örneğin exe dosyalarının uzantıları exe^, txt dosyalarının uzantıları txt^ vs olmuştu.düzeltmek için çok uğraşman gerekir.formatı çok sevmeyen biri olarak format diyorum.
ama sorun başkaysa o farklı tabi.windows gezgininde araçlar>klasör seçeneklerine gir.görünüm sekmesinde bilinen dosya türleri için uzantıları gizle nn yanındaki işareti kaldır ve tamam la çık.o zamna uzantılara tam olarak ne olduğunu anlayabilirsin.