İntel Core İ7 2600 3.40 Turbo bost 3.80Ghz
PEGATRON IPXSB-H61
DDR3 8192 MBytes CL9
ATİ HD 6510 1024 MBytes
arkadaşlar pc yeni aldım 1 ay oldu yanlız şu 1 haftadır masa üstünde kitlenmeler donmalar olmaya başlamıştı
defrag ccleaner falan yaptım biraz düzeldi 350 WAT güç kaynağı var bir çok kişi güç kaynagını degiştir düzelir dedi sizce bi Hight Power 750 almalımıyım yoksa başka önerileriniz varmı
ve arkadaşlar birgün call of duty MW2 yüklüyodum baktım pc tutukluk yapmaya başladı oyun yüklenirken mavi bi ekran çıktı neler yazdıgını okuyamadan geçti sistem kurtarayım falan derekn pc yi o tehlikeli durumdan baya bi kurtardı şuan hiç bir sorun yok pc çok hızlı açılıyor ama önceden 5 sn de kapanan pc şimdi 3 dk da kapanıyo öneri ve tavsiyelerini bekliyorum allah rızası için
Masa Üstü Kitleniyor...Lütfen Yardımm
Bu sisteme 350W :D Pc'yi mahvetmeden al bence bi Psu.
hazır casper biliyorum kızıcaksınız niye casper arkadaşlar tm casper ama sadece kasada casper yazıyo sonuçta içindeki parçalar güzel ben menunum ama bi PSU ALICAM ARTI Bİ
HIS Ati HD6850 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) Native
YADA
Asus ENGTX550 TI DC TOP/DI/1GD5 1GB DDR5 alırız sorunmu hazır
pc almamın tek sebebi yani en yüksek sebebi orjinal işletim sistemi korsandan bıktım
CASPER ALACAĞINA BURAYA DANIŞSAYDIN HOCAM.ÇOOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN. HELE Kİ OYUN PERFORMANSINDA
ilk bilgisayarım casper di. pentium 4. 1 gb ram ve dandik ekran kartı ile gelmişti. 40 tl ye 2. el ekran kartı almıstım. güç kaynagını hatırlamıyorum 1.5 gb ram 2 ghz işlemci ile gta 4 low medium yaani casperı çokda kötülemeyin. asus msı gibi değil ama exper compax gibide değil..
EDİT ; hala çalışır durumda. 5-6 yıllık. güç kaynağından en ufak bir sorun bile çıkmadı ısınması hala yok :)
CASPER ALACAĞINA BURAYA DANIŞSAYDIN HOCAM.ÇOOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN. HELE Kİ OYUNaslında OYUN
performansı tatmin edici ben crysis 2 yi HD çözünürlükte en son ayara aldım hepsini bi anti alising i x2 yaptım rahat bi şekilde oynadım yani casper diye çokta kötülememek lazım bu birazda kısmet işi yoksa ben acer alıcaktım ama kısmet buymuş memnunum bi psu bi ekran kartı tm heralde
Düzgün bir psu , 500 watt tamamdır...
Daha sonrada arkadaşların dediği gibi bir ekran kartı işini görür...
İ5 işlemciye 350 wattlık (üstelik %100 çakma bir psudur o...) yeter mi ? Yetmez... Sistemi imha etmeden sağlam bir 500watt psu lazım sana... Sistem nefes alsın...
Mesela şu işini fazlası ile görür...
http://www.teknomarketim.com/asp ... oduct=AK-P550AG01EU